bugün

abberline

ne güzel ne hoş.
isteyen kafasına göre siliniyor, isteyen kafasına göre geri geliyor falan, hayat da çok garip ayrıca.(nokta)

abberline'ı bir kere görmüşlüğüm, birkaç kez de radyoda konuşmuşluğum vardır, kişisel hiçbir problemim yoktur. yazacaklarımı direkt üstüne alınmamasını rica ederim ama şikayetçi olduğum durum onun üyeliği üzerinden vuku bulduğundan dolayı buraya yazmak daha mantıklı gelmiştir. zira uludağ sözlük moderasyonu başlığının altına yazılanların kimse tarafından dikkate alınmadığını farketmiş bulunuyorum. hatta insanlar yazdıklarıyla dalga geçer duruma geldiler. neyse...

her zaman söylüyoruz bunu; insanlar sırf düşünceleri yüzünden, kendilerini ifade etmeleri sebebiyle siliniyor bu sözlükten. buna bir dur diyen yok, anlaşıldı. fakat bu kadar çifte standarda getirmeyin olayı insanların gözünün içine baka baka. haksız yere attığınız yazarların geri dönüşü yok ama kafasına göre gitmek isteyen insanı yine kafanıza göre geri alabiliyorsunuz demek. ne güzel işmiş ya!

eğer çok rahatsızsan bazı durumlardan, kafanı toplamak dinlenmek istiyorsan alırsın 1 aylık,3 aylık ya da ne kadar istiyorsan kafa izni, süren bitince de tekrar gelir yazmaya devam edersin. ben yaptım bak, hakikaten işe yarıyor. bu durumda kimse gelip de ağzını açmaz. ama bu durum mantıksızlığın daniskasıdır, çifte standardın da dik alasıdır. kimse gelip bana bunu savunmasın çok rica edeceğim, zaten yeterince komik olan bu durumu daha da komikleştirmeyin.

şimdi çok sevgili yandaşlar olarak bana da saldırabilirsiniz. ordular hedefinizi biliyorsunuz, ileri!

bir de edit yapayım: (bkz: #4770481)