bugün

sözlükteki bölücüler

son zamanlarda tekrar uydurma "zilan katliamı" ile piyasaya dönen bölücülerdir. dikkatimi çeken ise bu kişilerin çoğunlukla 5 ve 6. nesil olmaları. yani sözlüğe sonradan katılan, gelme amaçları da zaten bu olan insan(cık)lardır. diğer bir ihtimal de yine bölücülük yaptıkları için daha önceden sözlükle ilişikleri kesilmiş kişiler de olabilir.

velhasıl-ı kelam; insanların damarlarına basarak dikkat çekmeye çalışan, pkk'nın uydurduğu yalanları gelip burada gerçekmiş gibi yazıya döken kişilerin moderasyon tarafından da yaptırımlarla sindirilmesi gereklidir. ben kesinlikle düşünce özgürlüğüne karşı değilim, sadece bölücü terör örgütünün sözcülüğünün yapılmasına karşıyım.

istediğiniz kadar uğraşın, biryerlerinizden katliamlar uydurun, türk silahlı kuvvetlerine çamur atın, size karşı olanları anti-demokratik ve faşist olmakla suçlayın, bu yollarla sadece üç beş tane cahili yanınıza çekersiniz zavallılar. bu yüce millet sizin oyunlarınıza gelmeyecek ve tüm etnik unsurlarıyla birlikte kardeşçe yaşamaya devam edecek, sizin gibi kanserli hücreleri de bünyesinden s.ktir edecektir.