bugün

2 mayıs 2024 motosiklet terörü

instagram,x gibi mecralarda motorculara yapılan muameleye gerçekten üzülerek izlerdim.

sinyal vermeden şerit değiştiren arabalar,hatalı kullanmasına rağmen motorcuyu darp edenler,onları araç gibi görmeyen insanlara hep küfür ederdim.

fakat son zamanlarda görüyorum ki motorcular hiç te anasının gözü değil. sanki kamerayı takıp,izlenmek için hata kovalıyorlar.

trafik teröristi gibi arabaların götüne girmeler,ayna kırmalar,aralardan uzamaları,çevirmelerden kaçmaları vs vs.

-3 5 ay önce eve gidiyorum. bir yol var.sola dönenler solda,sağa dönenler sağdaki ışıkta bekliyor.sol ışıkta sola dönerken aniden sağ tamponumda motorcuyu gördüm.afedersiniz ibneliğine yol vermedim. arkamdan asılıyor kornaya.durdum indim.

kavga seven,höt hüt , keko bir tip değilimdir. '' ya babacım bak sağdan tam sol yapıyosun,hatalı olan sensin,üstüne kornaya asılıp küfür ediyorsun.napıyosun sen amk ya. bak internette size yapılan muamaleye üzülüyorum ama böyle böyle yapıyorsunuz hak ediyorsunuz'' dedim.

hemeeeeeeeeeeeeeen mağdur edebiyatı '' o ne demek. ne demek istiyosun sen kardeşim. yani bizler dövülmeyi,öldürülmeyi hak mı ediyoruz''

sonra araya insanlar girdi dağıldık. sevgili motorcu kardeşlerimiz. sizlere trafikte yapılan muamale,hırboların davranışı haklısınız hoş değil. lakin sizde az bok değilsiniz.