bugün

kurtlar vadisi pusu rezaleti

kurtlar vadisi projesini erlik'ten -seviyeli bir üslupta ve hakikatleriyle- dinleyebilirsiniz.

en son kurtlar vadisi projesine fetö iftirasını nihat doğan atmıştı, furya devam ediyor. soner yalçın'lara, raci şaşmaz'lara fetö'cü imasında bulunanlar için en yakın savcılık makamı uzak olmasa gerek, suç tespit ettiyseniz vatandaşlık görevinizi yerine getirin ve ihbar edin.

kurtlar vadisi ırak, kurtlar vadisi filistin filmleri cia ve mossad'ı karşısına alacak yürekliliği gösteren insanlar tarafından çekildi. bu insanlara fetö'cü iftirasını atanlara itibar etmeyiniz. fetullahçı olan hiçbir yapımcı ve oyuncu grubu kurtlar vadisi ırak, kurtlar vadisi terör ve kurtlar vadisi filistin'i çekmez, çekemezdi.

necati şaşmaz fetullahçıların hamisi katil siyonistlerin bayrağına kan sıçratan adamdır, bu adama fetö'cü iftirası atmak tutmaz.

necati şaşmaz kurtlar vadisi ırak ve kurtlar vadisi filistin filmlerinde oynama vatanseverliğini göstermiştir, bu iki filmde oynayan tüm oyunculara saygı duyarım, hepsi de gözümde adam gibi adamdır. ( bergüzar korel vs... hepsi dahil )

bu arada kurtlar vadisi pusu'da fetullah'ın ağababası olan graham fuller'i temsil eden aron feller polat alemdar tarafından suratı heykel harcına sokularak öldürülmüştür, bilenler bilir.

edit: kurtlar vadisi ırak ve kurtlar vadisi filistin filmlerini yüksek görüntü kalitesiyle yeniden izlemek isteyenler için linkleri aşağıya bırakalım ve bahsi nihayete erdirelim.

kurtlar vadisi ırak: https://youtu.be/udeWMKTC108?si=vFmKbZs47797lcxI

kurtlar vadisi filistin: https://youtu.be/XS3UlcS1H_Y?si=h6zB55ZSnADeWKer