bugün

evli 2 kız kardeşin pubgde tanıştığı adama kaçması

bunların yaptığı diğer olanların yanında masum kalır.
bu ülkede orospuluğun adı aşk, ilgi, sevgi, özel hayat oldu. üstelik bu insanlığa sığmayan davranışlar toplumun kültür olarak genellikle çomar ve kıro kesiminde daha yoğun çıkmakta.

hiç tartışılmayan, işin en acı kısmı ise evini yuvasını çocuğunu bırakan, terk eden, başka erkeklerle olan, başka erkeklerden çocuk edinen bu dişi yaratıklara (bunlara vajinası var diye kadın bile denemez) devlet çocukların velayetini vermesi ve bu dişi yaratıkların ihanet ettiği eşten nafaka, çocuk parası, evlilikte edinilen mal mülk ziynet eşyası para vb gelirden çalışmadığı ve bu birikimlerde maddi bir katkı yapmadığı halde pay alması, anlaşmalı boşanmaya gitmesi.

burada örneklere değinmek istemiyorum.
avrupa ve amerika'da bazı devlet-eyaletlerde eşcinsel evliliğe izin veriyor. öyle ki kilisede veya dini tören yapmak isteyen eşcinsel evliliklere engel olmak isteyenlere de eyalet-devlet yaptırım uyguluyor. aynı şekilde bu eşcinsel evli çiftlerin evlat sahibi olamayacakları için evlat edinilmesinde de sanki normal bir kadın erkek evliliğine uygulanan prosedürler uygulanıyor.
kadın kadına, erkek erkeğe evlenmeye izin veren devlet düşünün.
yetmiyor... devlet bir de bunların evlat edinmesi, tam bir aile olmaları için koruma altında ki çocuk bebeklerin velayetleri bu eşcinsel çiftlere veriyor.
ne kadar ahlaksızlar değil mi?
ama o ahlaksız olan devlette evli olan bu eşcinseller yaşanan bir ihanet ile boşanmak için hakim karşısına çıktıklarında ihanet eden eşe sadık olan eşin nafaka ödemesine hakim izin vermez.
ihanet eden eşe evlatlık olarak alınan çocuk varsa o çocuğun velayetini devlet vermez.
evlilik boyunca edinilen mal mülk para vb gelirden eğer ihanet eden eş çalışmıyor (bir işletme şirket ortaklığı yoksa) pay alamaz.