fenerbahçe

en büyük mü bilmiyorum ama çok büyük. çok büyük.

ben süper kupaya a takımla çıkılması taraftarı idim ancak maçtan çekilmenin gözler önüne serdiği gerçekleri inceleyelim.

1- tff istifa etsin diye imza toplanırken 2 hafta önce tff bütün kurulları ile istifa etmelidir diyen kulübün başkanı 20 günde ne değişir diye açıklama yapıyor 3,5 ay sonrasına alınan seçim kararı için. istifa etmesini istediği tff'nin istifa etmesi için toplanan imzaya dahil olmuyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi?

2- 2 haftadır konuşuluyor olmasına ve u19'la maça çıkılacağı belli olduğu halde malum takımın başkanı "böyle bir şey beklemiyorduk" şeklinde akılalmaz bir açıklama yapabiliyor. u19 için çocukları niye alet ediyorsunuz diyor ama onları taça atacağız diye kandırıp, sonra gol atıp dünya kupası kazanmış gibi sevinen futbolcularına u19'a neden böyle yaptınız demiyorç

3- avrupa deplasmanı öncesi 1200 km yol gidilmesin diye, maçın ertelenmesi tff tarafından kendilerine sorulduğunda, bunu istemeyen malum kulübün yöneticilerinin herkesi sağduyulu ve itidalli olmaya çağırması ise tam komedi. kendine saldıran taraftara karşılık verdiği için futbolcuların ceza alması çağrısı yapıyordu bunlar kendileriyle alakalı olmayan bir maç için.

4- 19 yaşındaki çocukları neden buna alet ediyorsunuz diyen kulübün a takım futbolcuları genç rakipleriyle taça atalım sonra çıkın diye anlaştıktan sonra topu taca atmak yerine gol atmayı deniyor ve gol atıp çılgınlar gibi seviniyor.

5- rakip teknik direktör, pres yapmaya başladılar diyerek u19'dan gol yeriz diye korktuğunu ifade edip 1 dakika içinde attığı golü haklı çıkartmaya çalışıyor.

6- ayrıca rakip kulüp başkanının yaratmaya çalıştığı "depremzedelere yardım olacaktı" açıklamasına bütün biletleri kulübümüz satın almıştır diye cevap vermiş kulüptür. ama manülplasyon spor kulübü devam ediyor algı oyunlarına.

bence başka bir hareketle bir rakip camiayı bu kadar özetleyecek şeyler yaptıramazdı fenerbahçe. ayrıca fenerbahçe tff'yi protesto etmektedir. protestonun sebebi 2-3 hakem kararı filan değildir. tff'nin kendisidir.