bugün

7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı

her bakımdan rezillik kokan maçtır. bizim u19 la çıkmamız ayrı, gs lilerin ş.ligi kupası almış gibi sevinmeleri apayrı bir rezillik. federasyon başkanının ve spor bakanının tribünden palamut gibi bakıp hala gülebilmeleri ise rezilliklerin en büyüğü. maçın böyle olacağı belli iken sanki farklı bir şey olabilirmiş gibi çıkmışlar tribünden maçı izliyorlar. ali koçun ailesine küfür edilmesine girmiyorum o zaten gs lilerden beklenen hareketlerdi..

--spoiler--

ulan olum 1 sayfa yazı yadım buna mı takıldın * benm anlatmak istediğim zaten amaçlanan sey değil olur da gercekleşirse olacak sey. bu kadar efelik yapana kadar cıkmasaydınız olum maça yazık günah değil mi 18-19 yasındali cocukları dusurdugunuz hale?

--spoiler--

istersen 4 sayfa yaz kardeşim neticede doğruları konuşmuyorsun. bir kısmı iki kısmı üç paragrafı yok bu işin. aldınız bedavadan bir kupa daha mutluluğunuzu gizlemeyin goy goyu da bırakın "keşke tam takım gelselerdi" falan diye. dünkü duruma en çok sevinen sizin başkanla teknik direktördü. bir de yalandan kameraları toplamışlar gündüz esnafı falan geziyoruz ayağına dostluk kardeşlik mesajları veriyorlar. bizim her maçtan sonra ekranlara çıkıp ithamlarda bulunan yalanlar savurup ortamı geren adamlar dostluk diyor kardeşlik diyor.. her fırsatta tff yi gömen adamlar dün istifa çağrısına attıkları imzayı neden geri çekti ? hani tff ve mhk istifa etmeliydi lan hani en çok sizin hakkınız yeniyordu neden geri çektiler imzalarını. kupa geldi ya tff istifa etmese de olur artık dimi. bir de şampiyonluk gelirse sezon sonu tff yi yalarlar gene "aman istifa etmesinler biz seçtik zaten memnunuz" diye. daha önce söylemedikleri şeyler değil hani. bu kadar döneklik olamaz.