31 mart 2024 yerel seçimleri

çoğunluk z kuşağına bel bağlamışken ve uzun zamandır (kendim de bu gruba dahilim) bir grup tarafından ötelenen ve yeri geldiğinde hakaret boyutunda eleştirilere maruz kalan emeklilerin "artık dur!!!" diyerek, şaltere bastığı seçim.

eskinin adamları ve kadınları bu gidişata dur demiş, yediği ayazın etkisiyle beraber akp'ye okkalı bir tokat atmıştır. ne güzel yapmışlardır. her ne kadar verdikleri kararlar neticesinde gençliğimizi heba etmiş olsalar da, genç bir kardeşleri olarak bu uyanışlarını ayakta alkışlıyor ve uyanan tüm eskinin insanlarının ellerinden öpüyorum. onlar ki; 27 mayıs darbesi'ni, 12 mart muhtırası'nı, kıbrıs harekatı neticesinde yaşanan sıkıntıları, 12 eylül darbesi'ni, 28 şubat postmodern darbeyi görmüş ve hatta 2001 devalüasyonunu iliklerine kadar yaşamışlardır. bunca durum karşısında da akp'yi uçurumun kenarındaki bir dal olarak bellemiş ve çeyrek asırdır da desteklemişlerdir. eskinin insanlarının eski hatıraları aşması oldukça fazla zaman almış ve kararlarını değiştirmek için oldukça fazla kötülüklerle karşılaşmaları gerekmesi ise ayrı bir tartışma konusudur fakat geç de olsa bilinçli hareket etmeleri hepimizin yüreğine; özellikle de gençlerin yüreğine umut ışığı serpiştirmiştir.

dün akşam sarı kart değil, kırmızı kart gösteren yediden yetmişe her kim varsa şahsım adına her birine teşekkür etmek boynumun borcudur. tiran mı, halk mı? kimin güç sahibi olduğunun cevabı 31 mart 2024 yerel seçimleri'nde verilmiştir.