bugün

mauro icardi

yarası olanları fena gocunduran topçu. 37'lik eyt'li dzeko'nun icardi'den daha etkili olduğunu düşünen kişinin futbol bilgisinde ciddi sıkıntı vardır ya da fanatik olduğu için normal karşılamak lazım böyle tipleri.

Benim en çok güldüğüm şey icardi'nin gollerini niteliksiz, Dzeko'nun gollerini daha kritik görmeleri. Hahah vallahi fanatizm ancak bir insanı bu kadar kör edebilir.

Şu an süper lig puan durumunda konyaspor, pendikspor ve istanbulspor ligin dibinde. ilk haftalarda da samsun ve gaziantep de oralardaydı. Dzeko'nun 16 golünden 11-12 tanesi ligin dibindeki bu takımlara atıldı. Üstelik büyük çoğunluğunda boş kaleye yuvarladı, 1 tane bile jeneriklik golü yok. Bunun attığı golleri Serdar dursun da atardı.

Fenerbahçe ligde 15-16-17-18.sırada bulunan takımlara karşı boğucu bir oyun oynuyor kalede hayatında süper lig maçı görmemiş genç kaleciye hattrick yaptı diye dzeko övüyorlar.

icardi 50 maçta 40 gol attı. Hatta öncesi 46 maçta 38 gibi bir periyod yakaladı. Süper lig tarihinde 30 gole en yakın süreçte ulaşan futbolculardan biri oldu. Galatasaray formasıyla 1.5 sezonda 10 gol atarak en çok derbi golü atan oyuncu oldu.

Dzeko dede haftaiçi konferans maçlarında yatıp dinlenirken molde, manchester ve bayern maçlarında da gol attı. Trnava Fatihi Dzeko ile kıyas bile kabul etmez.

Fenerbahçe 2-3 trabzonspor
Adana demirspor 0-0 fenerbahçe
Nördsjelland 6-1 fenerbahçe
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray

Pendik Fatihi Dzeko bu kritik maçlarda neredeydi? 4'te 0 çekti. 18 yaşındaki Konya kalecisine 3 attı diye mi adam oldu şimdi. Çıksın bir tane büyük maç kazandırsın. O zaman icardi ile Kıyaslarsınız. Biz icardi'min geçen sezonunu da biliriz, bu sezon sakat oynadığını da. Biz adamı seviyoruz size dert oluyor. Yarası olan gocunuyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar