bugün

düşün ki o bunu okuyor

Hava gelibolu'da çok soğudu bitanem. Yanımda olsaydın ellerinle ellerimi, bedeninle bedenimi, dudaklarınla dudaklarımı, nefesinle tenimi ısıtır mıydın?

Beni unutamadığını biliyorum ama beni seni terk etmiştin. Sürekli Jim carrey'nin sil baştan filminden replikler paylaşıp duruyorsun. Bu filmin sana beni ya da bizi hatırlattığını biliyorum. Ben henüz filmi izlemedim. Az sonra izleyeceğim ya da belki de hiç izleyemeyeceğim.

Kulağımda neşet Ertaş - gönül dağı, yüreğimde sen varsın. "Hoyratlar görmeden yar oy gel gizli gizli" demek isterdim sana ama gururumuz sevgimizden büyük, bunu sen de biliyorsun. Artık ne ben sana gel derim, ne de sen bana gelebilirsin.

3 gün sonra ülkene döneceksin. Artık aynı koordinatlarda, yakın meridyenlerde ve paralellerde yaşayamayacağız. istesek de birbirimizi göremeyeceğiz.

Güle güle git ve mümkünse beni unut. Ben seni tam unutuyormuş gibi oluyorum, yeniden rüyama giriyorsun. Keşke "eternal sunshine of the spotless mind" filminde olduğu gibi hafızamızı sildirmek mümkün olsaydı. Keşke hiç tanışmamış olsaydık. Keşke 15 yılı beraber geçirmemiş olsaydık.

Şimdi kulağımda Ahmet kaya - doruklara sevdalandım çalıyor.

"Gün olur ufalanır karanlıklar bin parçaya."

Seni çok seviyordum be!