bugün

sözelde başarılı olduğunuzu keşfettiğiniz ilk an

ilkokul 3. sınıfta, ilkokul öğretmenimin anneme "oğlunuzun okuma becerisi çok iyi" dediği andır.

her ne o kadar o küçük aklımla bunun farkına varsam da, haylazdım ve o dönemde tek derdim mahallede ortada sıçan oynamak, evde ise hunharca metin2 oynamak olduğu için kendimi bu alanda geliştirmek için pek bir şey yapmazdım. kitap okumaktan falan da nefret ederdim ayrıca. ama aynı zamanda, bir şeylere yazıp çizmeyi inanılmaz severdim. Kalem tutmak başlı başına bir hazdı benim için. okulu da sevmezdim, ama bu kalem aşkı nereden geliyordu bir türlü kestiremedim.

sonra yıllar geçti, ben bir şeyler okumaktan da keyif almaya başladım. özellikle müzik dinlerken muazzam gidiyordu. google'da merak ettiğim, ilgi duyduğum bilgileri aratıp onlar hakkında makaleler okuyup bir şeyler öğrenmeyi çok sever olmaya başladım. zamanla böyle böyle devam ederken, yazarlık yeteneklerimi de keşfetmeye başladım. iki kelimeyi bir araya getirebiliyor, ve etkili olay örgüsüne sahip yazılar üretebiliyordum. e elbette türkçe seviyem de ortalamanın çok üstündeydi.

hayat böyle arkadaşlar, sürprizlerle dolu. içinizde bir yerde gizlenen, keşfedilmeyi bekleyen yetenekleriniz, becerileriniz bir anda beliriveriyorlar ve yaşam kalitenizi olumlu yönde etkileyebiliyorlar.