bugün

ümmetçilikten nefret etmek her türkün görevidir

ümmetçiliğin bu ülkede yapılan şeklinden nefret etmektir. buradan tanıdığımız bazı yazarlar var mesela kendilerine türk oğlu türküz diyorlar. hatta soy ağacında farklı bir etnik köken olmadan soyu sopu türk olan bizleri bile beğenmiyorlar, milliyetçiliğimizi vatanperverliğimizi sorguluyorlar zaman zaman. en yerli ve milli kendileri onlara göre..

ancak iş suriyelilere falan gelince bir anda o türk oğlu türklüklerini unutup arap milliyetçisi oluveriyorlar. suriyeliler gasp yapıyor savunuyorlar. suriyeliler taciz ediyor tecavüze yelteniyor savunuyorlar. suriyeliler cinayet işliyor savunuyorlar. suriyeliler yağma yapıyor onuda savunuyorlar. ancak türk oğlu türk olan biz kendilerininde haklarını savunduğumuz zaman ne hikmetse bize düşman oluyorlar bizi dinsiz ilan ediyorlar milliyetçilik karşıtı ilan ediyorlar. biz hırsızlık yapmıyoruz biz gasp etmiyoruz biz kadınları çocukları taciz etmiyoruz biz çeteleşip misafir olduğumuz ülkede millete saldırmıyoruz. ancak biz kötüyüz biz pisiz biz din düşmanıyız ama suriyeliler kardeş suriyeliler yaptıkları her şeye rağmen ümmet ve müslümanlar.

en naif tabir ile bir sktirin gidin artık cidden sıkmaya başladınız iyice. alın ümmet karşlerinizi de gidin suriyede şeriat devleti kurun beraber mutlu mesut yaşayın. burası ilelebet "türkiye cumhuriyeti devleti" ve "türkün" yurdu olarak kalacak. değiştirme, şekil verme, ayar çekme imkanınız yok. 21 sene değil 121 senede iktidarda kalsanız fark etmeyecek bunu er ya da geç "sevee seveeeeee" anlayacaksınız.