bugün

9 aylık flörtün afedersiniz travesti çıkması

Yaklasik bir hafta önce başıma gelen ve beni yıkan bir olaydır.

Tiktok uygulamasının kesfetinde gezinirken bir canlı yayına denk geldim. Kadın böyle kendi halinde müzik açmış falan 9-10 kişiyle mütevazi bir yayın yapıyor. Baktım hediye atan da yok! Bir kaç parça hediye attım. Dikkatini çekince bütün sohbeti uzerime kurmaya başladı falan ama kadın çok olum ya. Böyle sarı saçlar, renkli gözler, pırıl pırıl dudaklar falan harika yani.

O akşam 20 dakika kadar kaldım yayınında ama bu hediye olayına baya takıldı. Yayınıma sürekli gel diyor işte. Neyse ertesi gün yine gittim yayınına bu kez bir gün öncenin 2 katını hediye olarak attım. Bunun aklı gitti tabi.

Aradan 1 hafta 2 hafta derken bir ayda abartısız 9 bin liralık hediye attım.

Neyse tabi o ara numaralar alındı konuşuyoruz her gece gündüz mesaj atıyor falan neyse biz buluşmaya karar verdik ama ben hatuna düştüm yani götüm yamuldu yani.

Atladım arabaya istikamet istanbul beşiktaş 'ta oturuyor. Buldum evini aldı beni kahve içeceğiz. Neyse beni bir yere götürdü içiyoruz kahveyi ama her taraf erkek fatma dolu karılar çıldırmış amk. Dedim ki burası neresi? Bir Arkadaşımın mekanı dedi öyle deyince rahatladım.

Kahveleri içtik 2 gün bi otelde konakladım daha ellemeden ben memlekete döndüm.

Babama dedim ki! Ben bu kızla evlenecem 2 öküzü, 2 koyunu bir de Broadway yılan kasayı sat dedim.

Yapma oğlum etme oğlum dese de yemedi abi hazırdım artık.

Neyse ben 1 hafta sonra geliyorum dedim hatuna tamam dedi. Atladım arabaya hop istanbul. Dedim evdekilerle konuştum evlenecem dedim. Hayır falan olmaz ben buna hazır değilim falan desede yemedi tabi ikna ettim.

O ara babam ne varsa satmış para hesabıma geçti. Daha istanbul'dayim hatuna dedim ki sen şu 15 bini al sende kalsın eksik gör bizde ailecek geliriz dedim. Tekrar memlekete döndüm.

Neyse ben artık Iyice moda girdim falan ben işlerimden dolayı ıstanbula 4 5 ay gidemedim. Ama bunda bi tuhaflık var amk sürekli para istiyor. 5,10 ne varaa yolluyorum. Ulan çıktım yola ıstanbula vardım evinin önündeyim. Bir adam camdan bakıyor adam yarı çıplak böyle keyif sigara içiyor gibi. Dedim ki bu ne lan neyse çıktım yukarıya bastım zile kapıyı lavuk açtı. Dedim ki nerde bu işe gitti dedi. Ne işinde çalışıyor falan sen şu bahsettigi olmalısın dedi.

Adam beni içeri aldı. Bana olan biteni anlattı. Meğer bu travestiymis bizi bildiğin ayakta s.kmiş amk.

Ulan bindim arabaya nasıl ağlıyorum. Dedim ki ben bunu bulacam dedim. Yol boyunca aşağı doğru ilerliyorum arabayla arkadan mini etekli bir hatun var ama bu kesin o.