bugün

sözlükten fuck buddy bulunabileceğine inanmak

sözlükler fuck buddyliğin yuvasıdır, anavatanıdır.

size bir kıssa anlatayım konuyla ilgili. uludan önce yaşadığım sözlük hayatımda yaşadığım en temiz fuck buddy olayını gerçekleştirdim. gerçekten medeniyet dersi niteliğindeydi. yıllar sonra unutmamak adına buraya not düşüyorum.

her yazdığıma atlayan, özel mesaj yoluyla fikir belirten bir hanım vardı. tanıştık, konuştuk. iki hafta sonra ''seni bi göreyim artık'' dedi. dedim ''gör ama benden sana hayır gelmez.'' hiç unutmuyorum ekrana bakıp göt gibi kaldığım bir cevap yazdı. ''hayır bekleseydik sana gelmezdik zaten'' diye. okeyledim. denk getirdik buluştuk. sözde yemek yenecekti ve dağılma gerçekleşecekti. yemekten sonra hadi bir şeyler içelime döndü sonra hadi bana gidelime döndü. onun evinden bahsediyoruz bu arada. gayet keyifli bir geceydi ama benim sabahında kafamda klasik türk erkeği sorunları var. ''ya off iyi güzel ama şimdi bir yere vardırmaya çalışmaz umarım'' tarzı. neyse günler geçti yazmadı bir daha. bende çok akıllıyım ya. korkuyorum yazarsam başımıza kalır falan diyorum. bir kaç gün daha geçti. aklıma beni hiç beğenmediği , geceden de memnun değil düşüncesi geliyor ama ihtimal vermiyorum. çünkü bizde kural bellidir, bizim yatağımızdan kadın mutsuz ayrılmaz ki o gece her şey ekstra verimliydi. bir hafta sonra bir girdimle ilgili yazdı. sanki hiç bir şey olmamış gibi. bende hiç bozmadım ''aynen devam, süper'' dedim. bir hafta daha geçti ''sınavım var gel beni al sonra geç kahvaltı yapalım'' dedi. okey gittim aldım. götürdüm. bekledim. sonra yine harika bir gün geçti. sordum bu sefer ''hiç yazmadın'' falan. şaşırarak ''ne yazcaktım ki?'' dedi. benim orada jeton düştü. kız ekmeğinde abi. tatlı vakit geçirmeyi kovalıyor. yollu falan bir şeyde değil. arkadaşını aradı yanımda kızla konuşmalarını duyuyorum benden daha önceden bahsetmiş. ''kız sana inanmıyorum nasıl böyle bir şeye cesaret edebildin'' falan diyor. yani onun için çok olağan bir şey olmadığını düşünüyorum.

asıl medeniyet hikayesi burada başlıyor. aradan 2 hafta geçti ama ben sözlükten bir hanım kıza fena yükseğim. baya bakıyorum takip ediyorum. tanışmak istiyorum. hatta ufaktan bahanelerle yazıyorum falan. benim fuck buddy yazdı ''bu hafta nerelerdesin'' gibisinden. bende açıkça söyledim. ''şimdi bir kadından hoşlanıyorum hiç o modda değilim'' falan. kızdan beklediğim nickaltımdan üstüme kadar doldurması, sövmesi falan. kız ''aaa ne güzel tanıyor muyuz'' falan dedi. şok geçirdim orada. ''gerçekten türk müsün'' diye sordum. tüm içtenliğiyle mutlu olmamı istiyor. ''anlat bir ara bana'' falan dedi. öyle kapandı.

hala bitmedi. tam hatırlamıyorum bir ayı geçkin bir süre sonra tekrar yazdı. ''kullanıma açık mıyız'' diye. ahahdahdhjajdhaj. bu nasıl bir seksting ya. dedim ''yok durumlar daha vahim.'' ''okey'' dedi. taktik falan verdi. ama hiç kimdir nedir falan hiç sormuyor umurunda bile değil. seks var mı yok mu diyor o kadarcık.

baya bir süre daha geçti. benim o hoşlanma davaları kapanmıştı. ben yazdım dedim ''ben tatil-iş karışık seyahatteyim gelir misin iki gün?''. abi kadın işini gücünü bıraktı atladı geldi. iki gün inanılmaz bir tatil yaşandı. hiç bir sorumluluk hissetmeden böyle takılmak gerçekten inanılmaz bir deneyimdi. daha önce çok oldu ama hep boku çıktı en sonunda. bunun bir yere gitmeyeceği, andan ibaret olacağı o kadar net ki. rahatlıktan ölüyorum. öyle mutluyum.

yine konuşmuyoruz sonrasında. ben sevgili yaptım. yine bir mesaj. ''şu şu şu konser var gelir misin?'' dedim olmaz sevdiceğim var. kız gerçekten mutluluklar diledi, adıma sevindiğini söyledi. allah devamına erdirsine kadar getirdi. bütün içtenliğiyle bir daha bana yazmayacağını söyledi. çünkü sevgilime saygısızlık olurmuş ben müsait olursam zaten yazarmışım. daha da konuşmadık bir daha.

bu anım gerçekten gözlerimden yaşlar kopartıyor. bacım, bitanem, minnoşum bu nasıl bir medeniyet seviyesi. benim gibi anadolu çomarına çok fazla. kızı aramak istiyorum ya. arayıp ''teşekkür ederim. sen gerçek, delikanlı, mükemmel ötesi bir insansın'' diye. sözlükte hemen hemen aynı ortamdaydık sayılır. tek kişiye ama tek kişiye ağzını açıp bir şey demedi. o demediği için ben zaten demedim. bir kez bile darlamadı. bir kez bile olumsuz bir şey hissetirmedi. gerçekten fuck buddy olacaklara ders olarak okutulması lazım bu hikayenin. insanlık dersi ya bu. umarım çok mutludur ve cinsel hazzın zirvelerindedir. bütün iyi enerjilerimi sana gönderiyorum kadın!

yani demem o ki. sözlükten fuck buddy bulursun. ama doğru fuck buddy olur mu orası soru işareti. çürük çıkarsa baş ağrıtır. bilen bu derdin nasıl bir şey olduğunu bilir. burada yeni olduğum için çok kestiremiyorum ama ekşi sözlükte bu ağ dalga geçiliyor olmasına rağmen çok çok yoğundur, bilginize.