bugün

türk erkeklerinin yatakta berbat olması

çünkü ne istediklerini çok çok geç ve zor fark ediyorlar; sikmeye çok odaklılar. diğer bütün süreçleri dediğim gibi bilmedikleri için istemiyorlar bile.

iki zıt kutup var; bir taraf ön sevişme meraklısı, insanı gerçekten hayattan bezdiren kutup. ben saatlerce sırtımın öpülmesini talep edecek kadar kendinden geçmiş biri değilim. ana yemeğe hemen geçmeyelim tamam ama biraz hızlansak mı? dakikalarca öpüşmek... alt dudak üst dudak emmeler, dili böyle içeri içeri sokmalar. sorular sormak? nerden öğreniyonuz bunları? birilerinden duymuş tamam mı, şöyle yap böyle yap. sorgulamamış.

diğer kutupsa direkt sikişe başlayanlar. bunların da sürekli acelesi varmış gibi davranıyorlar. hemen orgazma ulaşmak istiyorlar.

çok iyi örneklerle karşılaştım. hatta partnerlerimden biriyle aramızda aşk bitmiş olmasına rağmen bikaç ay daha sırf yatakta çok uyumluyuz diye devam etmiştik. ara ara yükselirdik birbirimize yine ama duygusal olarak bir şeyin kalmaması zamanla seksi de etkiliyor.

yatakta en önemli şey kondisyon. spor geçmişi olan biriyle seviştiğinizde farklı, sokaktaki adamla seviştiğinizde farklı bir tecrübe yaşıyorsunuz. o yüzden beyler sipor yapın. muhakkak faydası olur. performans her şeydir.