bugün

gecenin derinlerinden öyküler

Dişi kurt, elif ve Lara üçü ancak Özgür'ü yatağa kadar taşıyabildiler ve üstünü örttüler. Elif de üstünü giyindi ve dişi kurta da kendi kıyafetlerinden birini verdi. Ve sürücü koltuğuna elif geçti Lara yine yanında dişi kurt ise hemen arkalarında oturuyordu. Kızlar daha sormadan anlatmaya başlamıştı dişi kurt her şeyi. Lara'nın uzun zamandır yanındayım. Aklımda böyle bir şey yoktu o yüzden kendimi gizledim, onu korudum. Fakat, elif sen geldiğinde farklı duygular hissetmeye başladım kendimi gizlesem de yakın durmaya çalıştım. Sizin delidolu hallerinizi tutkulu sevişmelerinizi izledim ve gizlenip kendimi okşadım. Bu yolculuğa çıkmadan önce de yine evin dışından sizi izlerken özgür görmüştü çekinip kaçtım. Keza o sahil kenarında da. Özgür'ün böyle biri olduğunu da hissetmiştim ve o sahil kenarında onun içindeki vahşilik de ortaya çıkmıştı artık. Korkmuştum ondan. Çünkü benden kat be kat daha güçlü vahşi duyguları vardı. Özellikle de koruma içgüdüsü.

Bugün ise, siz evi görüp etkilendiğinizde ulumalarım ile sizi uyarmaya çalıştım ama siz anlamadınız. O yüzden peşinizden geldim. Gizlediğim şeyden artık kurtulmam gerekiyordu o yaratıklarla savaşmak için ve en savaştan sonra sizi öyle bağlı halde görünce daha önceki gördüklerim canlandı ve kendimi tutamadım dedi son kısımda bir kahkaha atarak. Elif ve Lara da eşlik etti ona. Üzerlerinde hala bir şaşkınlık ve merak vardı elbette. Ama en azından her şeyi öğrenmişlerdi.

Fakat dişi kurt Elif'e takılmadan geçemedi bir yandan, aralardaki o bakışlarını göremedim sanma derken Elif'in yanakları bir anda kızardı, Lara bunu görünce demek öyle he diyip gülerek elini bacaklarına atıp sıktı Elif'in. Özgür ise konuşulanlardan bir haber arkada uyuyordu.

Bir süre daha gittikten sonra Elif yoruldum bir yer bulalım da biraz dinlenelim diyordu Lara'ya. Olur bebeğim dedi Lara da. yol çok fazla ıssızdi daha kötüsü ise kenara çekecek bir alan da yoktu. Elif'in gözleri yorgunluktan kapanacak hale geliyordu artık. Lara tam da bu anda bak şurada yolun kenarında bir yemek yeri var gibi hem dinlenirsin hem de hepimiz bir şeyler yeriz diyordu. Zaten yolumuz fazla kalmadı bundan sonra yakında gideceğimiz yere geleceğiz diyordu. Arkaya dönüp dişi kurta ne yiyeceksin diye soracakken orada olmadığını gördüler. Bir anda nereye gitmiş olabilir ki? Elif karavanı kenara çektikten sonra içeriye bakındı elif ve Lara ve dişi kurtu özgür'ün yattığı yerin önünde gördüler. dişi kurt onların bakışını hissetmiş gibi baktı onlara tuhaf bir ifade ve bakış ile...