gecenin derinlerinden öyküler

Özgür bir süre sonra yorgunluğa dayanamayıp uyuyakaldı. Uyandığında ise karavanin hareket etmediğini fark etti. Nerede durmuş olabiliriz ki diye düşündü. Sonra ise aşağıya inmeye karar verip karavandan dışarı attı kendini. Gördüğü şey, yolun biraz dışına doğru çıktıkları ve batok- gotik tarzda eski bir evdi. merak etmesi gereken bu evin güzel ve estetik hali iken asıl merak ettiği elif ve Lara neredeydi. Çünkü görünürde gidebilecekleri bir yer yoktu sadece bu ev vardı. Fakat onun da kapısı kapalı görünüyordu. yine de kapının yanına gitmeye karar verdi, başka yere gitmiş olamazlardi.

Kapının yanına gittiğinde, kapalı gibi görünse de hafif bir ittirme ile açıldığını gördü. içeri girdiğinde evin büyüklüğü dikkatini çekti dışarıdan daha ufak bir yer gibi görünmüştü oysa. Herhalde buranın fotoğrafını çekmek için girdiler içeri diye düşünürken Lara'nın fotoğraf makinesini yerde buldu. Oysa içeri girdiği andan beri çok da yürümemişti. Lara makinesini yanından ayırmazdi, hem fotoğraf makinesi burada ise elif ve Lara ne yapabilirler ki burada.

Özgür'ün aklına yaramaz düşünceler gelse de, alt kata inen merdivenin önünde Elif'in çantasını gördü. Birkaç basamak aşağıda ise ölü bir yaratığın olduğunu fark etti. Bu anda ne yapabileceğini düşündü. Yanına herhangi bir silah almamıştı almaya gitse kızlara bir şey olabilirdi. Sikerim ne olursa olsun , diyerek aşağıya doğru inmeye başladı. Özgür'ü korkutan bir diğer şey de hiç ses olmayışı. Ve bu aslında Özgür'ü öfkelendiren şey oluyordu.

Alt kata indiğinde garip bir ortam olduğunu gördü. Ne mahzen ne oda denilecek bir yerdi burası hepsinin bir karışımı gibiydi. Koridorun sonunda ise diğer oda gibi görünen yerlere kıyasla daha büyük bir yer vardı. Ve onun yakınında demin gördüğü ölü yaratıklardan vardı yine. Ve oraya yaklaşırken tam da bir ses duydu Özgür. Acı ile gelen bir inleme sesi sonrasında ise vahşi bir hirlama.

Özgür, sessizce oraya doğru yürüdü hemen ve içeriye doğru baktığında yerde yatan ve diğer ölü yaratıkların aksine insan görünümüne benzer olan bir yaratık yerde yatıyordu. Lara ve Elif'in yüzünde bir korku dehşet ifadesi vardı. Yanlarında ise o gölge vardı. Özgür gölgeyi görünce geceki hisleri uyandı ve bu olduğunda gölgenin onu fark etmesine imkan yokken bir anda kendine doğru baktığını gördü. Gölgenin gözlerinde de o geceki ifadeyi gördü. Fakat gölge bu sefer kaçmıyordu. Aksine elif ve Lara'nın yanına, tek pencereden vuran gün ışığının olduğu yere doğru geçti. O gölgenin dişi kurt olduğunu gördü. Fakat bir kurt değilde bir shewolf gibi görünüyordu. Ne tam Kurt ne de tam insan. Ve yaralıydi. Kızları korumuştu kendi canı pahasına. Fakat her şey normal değildi...