bugün

rasim ozan kütahyalı

eğlenmenin lüks hatta kötü gözüktüğü ülkemde eğlencenin yeni standardı olmuş kendini bilmezdir.

o kadar yazık ki bize; zeki-metin kabareleri, olacak o kadar, gülşen abi'den avrupa yakası'na, yedi numara'dan ayrılsak da beraberiz'e kendi zamanları için üst sınırda komedi işlerine şahitlik eden biz, elinde tek kare maç görüntüsü olmayan, kaba ve goygoycu tiplerin sohbetlerine komedi programı olarak sarılmak zorunda kalmışız.

ha, benim için karaktersiz ve ahlak yoksunu insan dünyanın en yeteneklisi olsa hayatımda bir yer kaplayamaz. ahmet kaya'yı da sildi bu bünye, sezen aksu'yu da, kevin spacey'i de. konu şahıs gibi, bir yerlere mensubiyet, tanıdık torpil olmadan, insanların gözüne her yerde sokulmadan kendi kendine asla bir yerlere gelme ihtimali olamayacak bir tipi zaten hayatıma sokmadığım için çıkartmama da gerek olmadı ya; özellikle 90 dakika programıyla büyümüş bünyeye bu zeka, bu seviye.. yazık bu ülkeye be.

not: lütfen boşnak ulusuna yaptığı hakareti unutmayalım; şu anda muhali kanada yanlayan bu tipin hayatını kararttığı her bir kumpas mağduru için bir gün yargılanmasına elinde olan birileri aracı olsun, lütfen.