bugün

ümitcan uygun

Çocuk tam bir it ama masum kızcağızları öldürme hobisi olduğunu sanmıyorum. Bu it çocuk serbest kaldıysa tanıdıkları olduğu için falan değildir. Yarın bu cocuğun bir kızın yanında uyuşturucu komasına girip öldüğünü de duyabiliriz ki bu yolu seçen ya da bu yola itilmiş hayatlar için bunlar nispeten tanıdık şeyler.

Bir kız elbette korunup kollanmayı daha çok hak eder. Şimdi buna da tetiklenirsiniz siz ama... Kızlarımız maalesef sütten çıkmış ak kaşık değil fakat bu aslında evrimden kalan bir arıza. Hataları varsa sadece bu evrimsel arızayı tespit edememektir.

iyi adamlara sünepe gözüyle bakan ve bu adamlara psikolojik şiddet uygulamaktan( kıskandırma, kıyaslama, aşağılama vs.) haz alan bir kadın grubu var. Bakın herkes demiyorum ama varlar. Ha inkar edersiniz ama bu onların var olduğu gerçeğini değiştirmez ve bu kadınlar bu adamları her yönden besliyorlar. Olay cinsiyet sorunu değil, sorun toplumsal hatta dediğim gibi evrimsel.

Çare: kadınlar bu zaafını bilecek onu yenecek ve bu adamlar tercih olmaktan çıkacaklar. Seçme gücü kadınlarda çünkü. Maalesef kadınlarımız bu olaylar üzerinden mağduriyet kasmayı tercih ediyor ki bu da evrimsel bir arıza. Sürekli mağdur hep daha mağdur daha mağdur bir saniye durup düşünün artık.

Bu yazdıklarımdan erkeklerde arıza olmadığı sonucu çıkmamasını rica ederim. Erkek, zaten toplum tarafından linç edilmeye her an hazır kendimizi kandırmayalım.