bugün

ümitcan uygun

Tespitlerin çoğuna katılıyorum. Fakat biraz farklı bir açıdan bakacağım.

bu herifin ne bok olduğunu bile isteye onunla yatmak için mesaj atan hibristofil kadınlar vardı. Bu bir cinsel yönelim bozukluğu. Suçlu ve katil insanlara şiddetli cinsel arzu duymak çoğunlukla kadınlarda görülen bir bozukluk. Tedy bundy adlı seri katile gelen cinsel içerikli pek çok aşk mektubunun nedeni de buydu.

Aleyna çakır hibristofil miydi bilmiyorum. Nurlar içinde yatsın. Yaptığı yanlış seçimlerin kurbanı oldu ne yazık ki. Ümitcan uygun pimi çekilmiş el bombası gibi. Kimin elinde patlayacağı belli değil.

Yalnız ben Esra hankulu konusunda bir tahminde bulunacağım. Bilmiyorum hayatınızda size saplantılı olan bir manyakla uğraşmak zorunda kaldınız mı ama ümitcan esra'ya bela olmuş olabilir. Düşünün ki kadınsınız veya erkek olarak düşünecekseniz çok belalı ve her türlü pis işin içinde, yüksek yerlerden korunan bir kadın/erkek var. Bu kişi size musallat oldu ve yapabileceklerinin bir sınırı yok. Üstelik yüksek yerlerden arkası olduğu için sizi her yerde bulabileceğini biliyorsunuz. Öyle ha deyince yurtdışına da kaçılamıyor malum. Ne yaparsınız? Tek derdi sizinle yatmak veya "ilişki" yaşamak. Takıntılı bir tiple uğraşmayı Allah kimsenin alnına yazmasın. Mecbur kalıp ümitcan ile birlikte olmak zorunda kalmış olabilir. Hele ki bu kızcağız bir eskort veya konsomatris ise o alemde ümitcan uygun'un eli kolu her yere yetişir. Kaçışı yok yani.

Henüz çok genç olan ve her türlü pisliği yapmış, dibine kadar cahil, ölümcül derecede tehlikeli ve karaktersiz bir tipe bu gücü kim ya da kimler verdi?

Bu herif kara kutu. Dokunan yanıyor. O yüzden Esra hankulu adlı maktule hanım kızı bir şey bilmeden suçlamayı doğru bulmuyorum.

Ümitcan uygun bataklıktaki sinek mi, yoksa bataklığın ta kendisi mi? Bence asıl mesele bu.