bugün

deccal

belki kişi olarak değilde bir örgüt ya da dünya düzeni olarak düşündüğümüzde akla "illuminatiyi ve yeni dünya düzenini" getiren kavram.

illuminati : dinlerin etkisini kırma amaçlı olarak 1776 da kurulan örgüt.
en ünlü simgesi : piramitin tepesinde tek göz.
düşünce örgütleri : cfr ,bielderberg ve trilateral komisyon
alt örgütleri : bohemian grove , skulls and bones , freemasons , golden down.
ordusu : nato ,abd ve israil ordusu
yönetim birimleri : birleşmiş milletler konseyi,abd ve israil yönetimleri
ekonomik kaynakları : binlerce küresel holding ,özellikle bankacılık sektörü,silah sektörü ve petrol sektörü
propaganda kaynakları : başta rupert murdochın yayın organları olmak üzere bulundukları ülkelerde oldukça etkin olan medya.
hedeflediği dünya düzeni : yeni dünya düzeni , tek dünyevi din ,tek toplum ,tek devlet , tek hükümet

bu kaynaklar üzerinden amaca varmak için her türlü sömürü , propaganda ve savaş meşru görülerek dünya bir zulüm ortamına dönüştürülmektedir.insanlar oldukça yoğun bir bilgi bombardımanına tutularak , doğru ile yanlış ayırt etmeleri zorlaştırılmakta ; özgün ve sağlıklı fikirlerin üretilmesi engellenmektedir.islam başta olmak üzere semavi dinler içerisinde akımlar ve örgütler üretilerek aynı inancı paylaşan insanlar bile birbirine kırdırılmaktadır.

güç gösterisi yapmak ve var olan güce güç katmak için hiçbir savaştan kaçınılmamakta , kendilerini sözde kötüleyen yayınlar oluşturarak sahip oldukları gücü abartmaktalar.kendi ürettikleri örgütler ve liderleri bir yere kadar yükseltip , istedikleri zaman geldiğinde onları yerle bir edecek şekilde karmaşık bir zafer oyunu oynamaktadırlar.