bugün

sedat peker

dünkü ve bugünkü videosunu izledim. türkiye'nin psikopatlar tarafından yönetildiğini bir kez daha görmüş olduk. kurtlar vadisi'nin reytig rekorları kırmasına şaşırmamak gerekir. çakır öldüğünde bayrakları yarıya indirenler oldu. millyetçiliği, dindarlığı ve emek sömürüsüne karşı çıkmayı ploreter lümpenlik zanneden insanlrın ülkesi. elbtte eğitimlisi, akıllı uslu köşede oturanı yalayıp yutar bu sistem. kültür böyle. yozluk ve avamlık üzerine otumuş.

rte başbakan olmuş, ardından cumhurbaşkanı. hakan ural yarın dışişleri baknı olsa yine şaşırmayın derim. türkiye ayarında bir ülke için klafikasyon (ben demiyorum rte'nin lafı) yeterli. ülke yıllardır böyle yönetiliyor. her şeye rağmen üslup vardı, devlet geleneği vardı. ordunun bile içini boşaltmışlar.

videolara magazin haberi olarak niteleyen ahmaklar var. ülkeyi bok basmış haberleri yok. paşanın bile göbekli tespihli sosyopatların önünde mum gibi durduğu bir ülke. ordu bu halde. yarın iç savaş çıkar, hiç yandık bittik demeyin. ordunun bile anasını bellemişler. kurumların başına gelenler hep bu halktan kültürden. kimseyi suçlamayın. darbeler için de kimseyi suçlamayın. demirel ile ecevit kavga etmekten mecliste cumhurbaşkanı seçilememişti. üleknin genelkurmaybaşkanı seçilemedi, egeordu komutanlığı'ndan emekliliğini bekleyen evren genelkurmay başkanı oldu. gösteriyorlar bir günah keçisi "darbe de darbe, kenan evren..." kusura bkmayın da ülkenin ortalamsıdan toplam kalite çıka çıka bugünün türkiye'si çıkıyor.

peker hala somut deliller sunmuyorsa -ki parmağını ve kolunu diyet gösterdi- "hepinizi yakarım" demek istiyor. bu gayet net. ne demek yahu, mehmet ağar'ın oğlu tecavüz ediyor, ona buna posta koyuyor! patagonya mı burası; evet patagonya. evet mafya ülkenin kılcallarını sarmış. evet ülkeyi bok basmış. hepsi bu halkın suçu. kurtlar vadisi'nin tillahı ortada. şu saatten sonra herkes aklını başına toplamalı (hiç sanıyorum).

bu mardan oteli de gördüm, yalıkavak marina'yı da. ağzınız açık kalır. buralar türkiye' mi dersiniz. marina'nın bir eşi yoktur. yani son derece lüks ve tonajlı bu kadar yat bir arada olduğu marina görmeniz zor. detayları kaçıran avanklar var. bilemiyorum, bir kısmı aktrol olabilir.

türkiye batmak üzeredir. devleti denetleyecek, zapt edecek hiçbir kurum, kuruluş kalmadı, içi boşaltıldı. eskiden iyi kötü işleyen bir sitem vardı, bugün kıyaslayamazsın ki eskiden yakınılırdı. gelinen nokta.

bu adamlara dirlik düzen sağlayıcı, adalete dağıtıcı gözüyle bakmaya devam eden insanlar çoğunluk kaldıkça burnumuz boktan kurtulmaz. ulan üç kuruş paraya işi ile evi arasında mekik dokuyan insanlar var. onlara da mı hiç ayıp olmuyor? izlerken bunları soruyorum kendime. yazıklar olsun. dönen paralara, yapılan sikişlere bak sen. hey yavrum hey.

bu akepe ve mafya federasyon ortaklığı çöktüğünde 17/25'i halk bankası yolsuzluğu kapatacak daha neler ortaya çıkacak. rte boşuna endişeli değil. buzdağının görünen kısmını gördük. #128milyar keza, bunun hepsinin tl'yi sabit tutmak, faizi düşük tutmak için harcandığını hiç mi hiç sanmıyorum.

sedat peker daha taşları dökmemişe benziyor. eğer oradan operasyonla kaçırılmaz ve susturlmazsa veya anlaşmaya gitmezlerse oluk oluk foseptik akacak.