bugün

ibrahim gökçek

Beýni yıkanmış Kayserili dhkp-cli şahıs.

Ölüm orucunu bıraktırmayan ve ölmesini isteyen bu grup yorum denen terörist oluşumdu. işin kötü tarafı, bu şahsın karısı sultan Gökçek de grup yorum üyesi. Korkunç! Kocasının bok yoluna ölüm orucu tutup ölmesini kutsayacak kadar kafayı kırmış birinden söz ediyoruz.

Tamamen zıt görüşlü bir Türk milliyetçisi olarak düşünüyorum ve ölüm orucu yahut bazı orospu çocukları gibi intihar saldırısı v.b. rezalet eylemlerin motivasyonunu anlamıyorum. Ben milletimi canımdan çok seviyorum. Dolayısıyla soydaşlarım hiçbir yerde Türk oldukları için zulüm görmesinler istiyorum. Bir tarihçi olarak da milletimin ve devletimin menfaati için kaynak toplayıp akademik makaleler yazıyorum. ibrahim Gökçek ve karısı tam olarak ne istiyor bilmiyorum. Sanırım karşılıklı konuşsak şu "ezilen halklar" ve fukara edebiyatını yaparlardı. Madem fakirlik ve sömürüyü ortadan kaldırmak istiyorsun, o zaman çok çalışıp bir iş kurup yanına gayet yüksek maaşa çalışan alıp, pek çok kişiyi istihdam edebilirdin. Kendi kapının önünü süpürmüş olurdun ve kapitalist patronlara karşı adil bir işveren olurdun. Ezilen halklar zırvası ise tamamen zırva. Türkiye'de ezilen tek halk Türklerdir. Türk bu ülkeyi kurduğu halde hep "faşist" olarak yaftalanmıştır. PKK Türk'ü vahşice katletmiş, geleceğini çalmış fakat Türk hep Türk olduğu için cezalandırılmıştır. ibrahim Gökçek aslında Türk milletine kin ve hınç duyan, Türk'ü yok etmek isteyen biriydi. Derdi öyle işçi emekçi falan değildi. Bunlar işin artistliği, kılıfı.

ibrahim Gökçek son röportajında karısıyla evlilik yıldönümünde turşu suyu içmek istediğini söylemişti. ibrahim Gökçek Kayseri'de sıradan bir vatandaş ve bir müzisyen olarak karısıyla mantı yerken turşu suyu içebilirdi. Fakat bir terörist olarak ölmeyi seçti. Bir hiç uğruna... Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar.