bugün

türk kadınlarını hak etmiyoruz

onlar bizi hak etmesin.

şu algıdan vazgeçin artık. güzeller, s*kişkenler diye maalesef bizden daha üstün olamıyorlar. ayrıca avrupanın hangi ülkesine gittin bilmiyorum ama, zamanında bir bulgar sevgiliye sahip biri olarak söylüyorum ki, güzelliği türk karılarının oldukça üstündeydi. masmavi gözleri, yüz tipinin genetiği ve güçlü fiziksel özellikleri bir türk karısından kat ve kat yüksekteydi. güzel diye de, vazgeçilmez bir a*cık, ve sonsuza dek tapılacak bir tanrı zannetmiyordu kendini.

aynı zamanda yetenekliydi de. ressam kalitesinde resimler yapar, ortalamanın üstünde zekâsıyla da çok ince düşünebilirdi. aynı zamanda çok sadık, ve cinselliği tabu edinip saçma sapan akımlara kapılmazdı. olgundu da.

şimdi soruyorum, bu kombinasyonun tamamı hangi türk karısının ruhunda birleşmiş? biryerden yükselse bile biryerden patlak vermektedir. ya çirkindir, ya aşırı gerizekâlıdır. aaaaaa, tamam zeki a*mcıklar. elbette bu şekilde bir türk karısı vardır, ama benim hayatıma girmedikten sonra ne anlamı var? bas baya da genellememi yapıp ruhlarınızın s*kişmesini sağlamaya devam edeceğim.

haydi bakalım!