bugün

yeni yil kararlari

genellikle gaza gelinerek alınır ve günler haftalara, haftalara aylara dönüşüp zaman ilerdikçe alınan kararların bünyeye uymadığı görülüp gelecek yılbaşında 'bu kez gerçekleştiricem' denilir (en azından şahsen bu durumdayım senelerdir). başlık için ilham veren ismet berkan'ın kararları ise şöyleymiş:
''Daha az gamlı bir insan olacağım. Kesinlikle bunu başaracağım. Daha az kötümser, daha çok iyimser olacağım. Daha çok gülecek, daha çok dalga geçecek, hayatın hafif tarafında daha fazla vakit geçireceğim. Daha az yiyeceğim, özellikle tatlı ve hamur işini çok ama çok daha az tüketeceğim. Kendime daha fazla zaman ayıracağım, kendime daha iyi bakacağım. Daha az ama daha iyi uyuyacağım. Daha çok çalışacağım. Daha iyi çalışacağım. Ailemle daha fazla zaman geçireceğim, daha kaliteli zaman geçireceğim.
Kendimle daha fazla zaman geçireceğim, daha kaliteli zaman geçireceğim. Artık hayatımda daha fazla müzik olacak. Daha duygulu ama daha az duygusal olmaya çalışacağım. Daha az kontrol manyaklığı yapmaya çalışacağım; hele oğluma çok daha az yapmalıyım. Daha çok yazacağım; sadece gazete için değil kendim için de yazacağım. Aklımdaki projelerin hiçbirini ertelemeyeceğim; hayat beklemiyor çünkü. içimden geçenleri daha fazla paylaşacağım.''