bugün

türkçü ülkücü ulusalcı kardeşliği

Şerefsizlerin ve haysiyetsizlerin en çok korktuğu, en çok çekindiği birlik ve beraberliktir.

Eğer "Ulusçular" adı altında bu birliği sağlamayı başarabilirsek, emin olun karşımızda hiçbir emperyalizmin, kapitalizmin tasmalı alt kimlik edebiyatçısı köpeği duramaz.

Türkçü, Kemalist, Ulusalcı, Ülkücü kardeşliği gerçek olduğu an, tek bir etnikçi-mezhepçi grup sosyal medyada bize karşı koyamaz hale gelir.

Sadece bu da değil, gençleri bilinçlendiririz ve sahte sol esaslı faşizm oğlanlarının onları devşirmesini bile engelleyebiliriz.

Nasıl fikir ama?

Edit: Ülkücüler islamcıdır demeye gerek yok.

Her ülkücü islamcı değildir, tam aksine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüze saygı ve sevgi besleyen ülkücüler çoğunluktadır.

Ülkücüler Atsız okur, Atsız anti-islamist bir yazardır...

O yüzden ülkücülerin büyük bir çoğunluğu islamcı değildir.

Ayrıca diyelim ki bu insanlar islamcı, vatanlarını, milletlerini seviyorlarsa bu tek bir sorun teşkil etmez.

Ben gidip günümüz yCHP'sini Alevi mezhepçileri ele geçirdiği ve Kürtçülük yaptıkları için "Atatürkçüler Alevi Mezhepçisi Kürtçülerdir, Kemalistler Alevi mezhepçisi Kürtçülerdir!" diyemem değil mi?

Çünkü onlar sadece sızıntıydı ve Atatürkçülüğü bir maske olarak kullanarak yCHP'yi içeriden fethetti...

Aynı şekilde ülkücülerin içerisinde de islamcıların olmasına şaşırmamalı.

Çünkü dinine bağlı olduğu gibi ülkesine, milletine, bayrağına bağlı, kanına, Türkiye'ye toz kondurmayacak islamcı Ülkücüler de var.

Yani sizlerin de bunu söyleme hakkı yok.

Gördüğünüz gibi korkuyorlar bu ittifaktan arkadaşlar, böyle bir ittifak gerçekleştiğinde tek bir Alevi Mezhepçisi, Yılmaz Güney hayranı Kürtçü ağzını açamayacak diye korkuyorlar...