bugün

ayrılıkçı türkler

Kürdoların, Vadan bölünmeez, şehidlerimiz ganı vaar orada, türk-kürdo gordaştır, aralarında iyileri de var, ırxçılıx yapıyörsünüzzz, 1000 senelig gardoşlıgımız vaar diyen türklerden daha çok korktuğu zeki, akıllı, uyanık türklerdir...

Kürdo sorununu en iyi anlayan ve geleceği en iyi görebilen türkler, sadece biziz. Bize sunulan argümanlar o kadar saçma ki..

Vadan bölünmezci, ırkçılık edebiyatı sıçan türklerden daha realist bakış açısına sahibiz.. Bu ılık türklere kalsa, ülkeyi kürdolara teslim ederler ve hdpkk'lıların kendilerini yönetmesini, ooh ne güzel kardeşliğimiz pekişti, artık föşizm yok diye karşılarlar. Bizim ılık ve mankurt türklerle işimiz olamaz... Zaten bunları savunan ve bunları kardeş olarak gören türkleri, soydaşım olarak görmem.. Bu mankurtlar artık kürtleşmiştir.. Kürdo kardeşleriyle iyi halaylar diliyorum onlara.. Bunlar genellikle, akçomar veya s*lcu olurlar.. Oğuz kağan ne demiş?? Onursuz bir türk olacağına, hiç var olmasın daha iyi..

Kürdoların bizden korkmasının tek sebebi, tamamiyle amaçlarına aykırı hareket etmemizdir. Büyük kördistan hayalleriyle her gece ıslanan öşexseverlerin hayallerine resmen darbe vurmuş bulunmaktayız..

Batı'da türk öldürmek daha zevkliyken, batı'daki imkanlar daha genişken ve batı'yı istila işlemleri tıkır tıkır işlerken, birden bu fikir çıktı karşılarına, "omen tonrem, bizi döşifre öttiler, kordaşlıg masalımızı yutmayan türkolar da varmış" dediler.. Devlet ve kürdolar sizi sözde gordaşlık masalıyla uyuşturdular kaç yıldır.. Biz uyuşmadık. Dimdik ayaktayız evelallah..

Hepsinin trenle güneydoğu'ya sixtir edilmesini zevkle izleyeceğimiz günler gelecek.. Yavuz'un bize bıraktığı bu sorunu kökünden kazımak için dil döküyoruz.. Gerekirse sizin şu hayalperestliğinizle, gereksiz duygusallığınızla, size dikte edilen kardeşlik ve vadan bölünmezcilik edebiyatınızla da başa çıkarız koçlar..

Bu arada, vadan bölünmezci türkler, kürdoların istilasına hizmet eden türklerdir.. Kürdolar bu vadan bölünmezci türklerin sloganlarına hep gülmektedirler. "Bunlar güneydoğu'yu düşünürken, biz bu enayi türkoların istanbul'unu ele geçirmek için tıkır tıkır çalışıyoruz zuhaha" diyorlar... Biz bu fikri tüm türkiye'ye bildirsek, eminim vadan bölünmezci türklerle, ayrılıkçı türklerden it gibi korkan kürdolar bize karşı çalışırlar. Bizi sırtımızdan vururlar... Bu potansiyeli görüyorum bunlarda..

Kürdolar, güneydoğu'ya sürüleceklerinde, türkiye cumhuriyeti olmadan yaşayamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Çünkü çalışmayan, üretmeyen sadece ve sadece türk'ün sırtından geçinen asalak bir topluluk bunlar...

Bölünmek istemiyorlar çünkü büyük kördistan hedefleri için harıl harıl çalışıyorlar.. Devletin içine ve belediyelere artan nüfusları sayesinde sızıyorlar ellaam. Türkler bunun farkında değil tabii. Türkler zaten neyin farkında ki?? Muhalifim diye geçinen enayi türkler bile vardır...

Bazı türkler bile fark etmiş kürtlerin bu oluşumdan ne kadar çok korktuğunu.. Ahahaha. Elektrik hırsızı öşexçileri iyi zırlatıyoruz her seferinde..

Bir diyalog,

Gört: biji kürdistan azadi loo, qotil tece kürdistan'dan defol!!

Ayrılıkçı türk: tamam kürdo. Güneydoğu'da takılın bundan sonra. Batıdaki soydaşlarınız da gelecek. Bağımsız olacaksınız. Artık pasaportla falan geleceksiniz batıya. Bağımız tamamiyle kopmuş bulunmakta sizinle. Yeni bir devlet kuracaksınız ve kendinize bakacaksınız. Her şeye sıfırdan başlayacaksınız. Haydi iyi şanslar.

(360 derece dönüüüş, anında geri vites, alta yapıldığı için yayılan çok pis bir çiş kokusu)

Gört: şimdi hewal, benim batı'da da işim vor lo. Batı daha gözel hemi de. Orada ahrabalar falan da var. Ben batı'yı da istirem. Hem biliyon mu hewal, ben türk'üm wollah. Baxx pencereye türk bayrağı astım. Türk-gört kordaştır da.. Yoşasın holklorın kordaşlığı!! Ben votanımı çok sevirem..

Ayrılıkçı türk: yok yaa. Bitti artık o masallar. Tıpış tıpış trene. Haydii yallah!!

işte böyle kürdo yalanlarına asla ve asla inanmayacak, asla bu işlere duygusal bir açıyla yaklaşmayacak açıkgöz ve uyanık türklerdir, ayrılıkçı türkler..