bugün

seyit rıza

Torunları CHP'nin Atatürk çizgisindeki kurumsal kimliğiyle hiç alakası olmayan bugünün Yeni CHP'sini istila etmiştir.

Buna verilebilecek en büyük örnek ise zamanında Seyit Rıza'nın Genç Cumhuriyetimizin düşmanı olan ingiltere'nin Dışişleri Bakanlığına 30 Temmuz 1937 günlü gönderdiği mektuptur.

Yeni CHP yönetimi bunun bir benzeri hareketle Türkiye'den nefret eden Biden'dan "demokrasi" dilenmiştir.

Benzer hareketler, farklı zamanlar.

Bir Türk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı olan Biden'dan, ekranlar önünde utanmadan "Bunu da söyleyin Ekselansları, efendimiz ne olur bizi kurtarın." minvalinde sözler söyleyerek sözde 'demokrasi' dilenen Kılıçdaroğlu ve Ünal Çeviköz'ün -ki partileri içinde bile demokrasi yok, kurultaylar kukla delegeler ile yapılıyor, Kılıçdaroğlu ile aynı mezhepten olmayan delege olamıyor, baskılara maruz kalıyor, susturuluyor- Seyit Rıza ile arasında hiçbir fark yoktur.

Bu istila sadece CHP ile sınırlı kalmamıştır tabii.

Haklı davasında olan kadın hakları örgütleri, LGBT örgütleri ve hatta bağımsız aktivistler bile Seyit Rıza'nın kayıp torunları tarafından ideolojik tecavüzlerle maruz kalarak "Seyit Rıza yoldaşı" olacak kıvama getirilmiştir.

Türk nüfusu hiç artmazken, Selçukludan Türkiye Cumhuriyeti dönemine kadar isyanlar çıkaran eli sazlı kılıç artıklarının nüfusunun artması sonucu, ülkemiz büyük bir "Seyit Rıza yoldaşı" istilası altındadır.

Bunu dile getiren, buna dur diyecek tek bir cesur yürek bile olmaması ise bu görünmez tehlikenin her geçen gün daha da artmasına neden olmaktadır.

Milli bir uyanış, Kemalist bir Türkiye için Sahte Kemalistleri aramızdan ayıklamamız ve onları dışlamamız ise bundan sonraki mantıklı olan tek seçenektir.

Eğer Sahte Kemalistlere ve Sahte solculara tepki koyup "Siz terör örgütlerini terör örgütü olarak görmüyorsunuz, siz Altı Ok'a sahip çıkmıyorsunuz." diyerek dışlamaz isek göreceksinizdir ki bu propagandalar sonucunda her birinizin çocukları polise-askere taş atmayı, polise-askere düşmanlık beslemeyi Atatürkçülük olarak görmeye devam edecek ve bunun sonucunda Libya ya da Suriye gibi bir son yaşayacağız.

Her türlü irticanın önüne geçmek için, ilk önce sol irticanın önüne geçin diyorum.