bugün

27 aralık 2008 israil in gazze ye hava saldırısı

mahmut abbas dış görüşmelerde kıç yalamaya devam ederken kendi halkına karşı gerçekleştirilmiş menfur saldırıdır. bu işin varacağı nokta, tel aviv'de tekrardan çok miktarda istişade eylemcisinin(canlı bomba) türemesidir. birilerinin ağlak hocası da çıkar yine geberen israillilere ağlar. hükümet de bu yaşananları diplomatik düzlemde kınar.

kendi memleketinde oturma izni verilmiş bir çeçen komutanı yaka paça sınır dışı etmeye çalışan bu hükümet, o komutanı da sanıyoruz ki düşük bir bedele, 3-5 metreküp doğalgaza rusya'ya satmıştır.

din olmasaydı dünya daha yaşanır bir yer haline gelirdi, savaşlar olmazdı, insanlar ölmezdi arıza düşüncesinin temsilcisi ve savunucusu köftehorlara da buradan iki çift laf edeyim: o hayalini kurduğun cennetimsi dünyanın vücuda gelmesi için de sike büke savaşmak zorundasın. ölmeden olmuyor anlayacağın. ya da sen otur kıçının üstüne, kapa çeneni ve her şeyin kendiliğinden değişmesini bekle.

insanlık savaşıyor doğrusunu diriltmek için, sen ne yapıyorsun; ahkam kesip seçim dönemlerinde sandık başına koşmaktan başka? hepimizden barış dolu ve zekisin iddiasıyla birlikte kapitalizmin sunduklarından nemalanıp göt büyütmektesin. akan kanın yanında icra edilen felsefe bir boka yaramıyor, herhangi bir yarayı sağaltmıyor. sus.