bugün

ali koç

türkiye cumhuriyeti tarihinde eşine benzerine rastlanmayacak kadar basiretsiz. güvenip yola çıktığı insanlara baktığımızda ise sosyal hayatında da pek zeki bir insan olmadığı açıkça görülüyor.

2 yıldır "ali koç başkanımız şu kadar para verdi" lafları o kadar hoşuma gidiyor ki. olum siz salak mısınız? bir başkanın kulube para hibe etmesini iyi bir şey mi zannediyorsunuz? yarın öbür gün küme bile düşse kendisi istemeden kimse onu kulübün yakasından atamaz.

adam verdiği o paralar sayesinde fenerbahçenin gayriresmi sahibi oldu da sizin haberiniz yok. aloooo geri zekalılar aloooo?


erol cloudun alanyadaki yardımcılarını getirmesine bile izin vermedi ki o yardımcıların yerinde şu an arka beşli diye tarif edilecek, bastıkları toprakta ot bitmeyen, sahadaki bazı futbolcularla yakın arkadaş olan bir tayfa var. erol mhy'a bi şeyler anlatırkan mhy arkadaki emre abisine yarım saattir öldüm ya diyor falan. bir kulüp için korkunç, rakip takımlar için şahane bir ortam.

siz hâlâ sorunu teknik ekipte, futbolcularda aramaya devam edin. fenerbahçenin en büyük problemi 1 taraftarı, 2 ali koçtur.