bugün

amacı anlaşılmayan tiktok videosu

Bugün ağzının yerinde anüs, anüsün yerinde ağız olan bir kahramanın olduğu film izledim, hayır normal sanat filmiydi, sahiden bu kadar şaşırmadım. O filmi sindirmek daha kolay oldu. Gençleri kutluyorum, sanatsal bir iş çıkarmışlar ortaya.

O koca popolu arkadaş sevgilisi ile gezerken aşık olduğu kişiyi görüyor. Yaşadığı kıskançlık nedeniyle öfkeleniyor ve gidip tokat atıyor. Sevgilisinin yanına geri dönüyor.

Sevgilisi olan erkek hiçbir şey olmamış gibi elini tutuyor çünkü burada toplumsal bir mesaj var. Eşini paylaşan ve eş değiştirme partilerinden çıkmayan insanları çok ince şekilde eleştirmişler. Muazzam.

Tokat atılan genç devreye giriyor. Bak diyor, bu benim normal bir kız arkadaşım. Bu çocuk onun sevgilisi. Şimdi git hadi bakalım diyor.

qapak!

Tokat atılan kız 2 saniye önce yakın arkadaşı olan kişiyi, kızın sevgilisinin elinden 1 saniye içinde alıyor. Burada günümüz ilişkilerini eleştirmişler. Çarpıklığa sokuşturmuşlar.

Asıl erkek diğerine omuz atıyor çünkü öyle mal gibi bakmayacaksın, ayıq olacaksın, alacaksın yarini böyle elinden tutup götüreceksin diyor. Yine qapak!

Ben bu nedenle beğendim. Türkiye'nin böyle zeki çocuklara ihtiyacı var. Umuyorum bilge ceylan nuri bu gençlerin elinden tutup uzun metraj için yardımcı olur. Kampanya falan başlatmak lazım ekşi'de aslında.