bugün

kilosu 12 lira olan baklava

gaziantep urfa hatay gibi yerlerde bol fıstıklı baklava 50-60 tl ye çok güzel yerler var cidden. 15 liraya bol fıstıklı çıtır çıtır künefe yemiştik hemde kaymağıda döşüyorlar. yiyeceksen yerinden yiyeceksin hammaddesi direk orda zaten fıstık daha ucuza mal oluyor.

mk kokoş yerlerde en dandik baklava bile 70-80 lira ondada ne tereyağı var ne de bir çıtırlık. gaziantepten 50 liraya getiriyor istanbulda 170 liradan, birde hakiki gaziantep baklavası diye satıyor pezevenk.

birde gaziantepte ye bakayım 100 lira üstü baklava. orgazm geçirirsin ayakta.

herşeyin ucuzuda moda oldu amınakoyim. iyice 3. sınıf ülke olma yolunda ilerliyoz mk eskiden giysilerin falan replikası yapılırdı parasızlıktan çakma nike lar pumalar derken millet şimdi replika gıda üretiyor şaka gibi. 3. sınıf restoranlarda satılan lastik gibi ne idüğü belirsiz 2 ye sınırsız içecek lahmacunlar, dönerler falan.

hayır işin komik tarafı gerçekten o paraya orjinaline uygun kaliteli bir şekilde rahat yiyebilecekken çakma leş ürünlerle utanmadan yiyecek satıyorlar. yiyecek konusunda güney doğu anadolu bölgesini tek geçerim kardeşim 20 liraya mis gibi lahmacununu yersin malzemeden kısma yapmaz. baklavanın da hakikisini yersin yani.

zaten şu avm de yiyecek algısını bir kırsak böyle saçma tiplerde türemeyecek ama arz talep işte. işten anlamayan insanlar sadece kar marjını düşünerek işletme açıyor ustalık cart curt belgesine bakılmıyor bile. bakılsa bile ayarlatıyor bir şekilde.