hasmet ibriktaroglu

08.10.2011 tarihinden bu yana sözlükte yer alan bir yazar. 9 yıldır dini, milli ve özel günleri itinayla cümleleri seçerek toplu mesajlar göndermekteyim. bu sürede mesaj kutumdaki sayı 24,286 olmuş. bunların çoğu gönderdiğim mesajlara gelen cevaplar vs..

şimdi arkadaşın biri hatta birileri moderasyona şikayette bulunacağını dile getirmiş. bu mesajların taciz boyutuna ulaştığını belirtmiş. taciz neydi ? taciz emek... pardon o değildi tabi.

taciz: '' genel olarak bir insani sözle veya hareketle bilincli bir sekilde tedirgin/huzursuz etme durumu.''

yani ortada bir taciz yok. sen 29 ekim, 19 mayıs,23 nisan, 30 ağustos gibi milli bayramlardan, ramazan, kurban bayramları, kandiller ve daha bir çok özel günler hakkında iyi dilekler ve temennileri kapsayan mesajlardan tedirgin ya da huzursuz oluyorsan sorun mesajlarda değil sendedir.

bunun dışında son bir aydır açmış olduğum ve tutunmak istediğim bir oluşum var ve her hafta düzenli olarak destek ricasında bulunuyorum. senin bu konuda yapabileceğin tek şey rahatsızlık duymaktaysan ''donuz'' butonuna basarak acılarına son verebilirsin. şikayet etmen durumunda moderasyon ''incelenen mesajlar doğrultusunda size yapılan bir saygısızlık bulunamadı.'' diyecektir. velhasıl kelam kanalıma abone olmayı unutmayınız...