bugün

k mısıroğlu yalan söylüyorsa niye çıldırıyorsunuz

kimsenin doğruları söyleyen biriyle problemi olmaz. kadir mısıroğlu'yla ilgili sorun yalancı, iftiracı, iki yüzlü bir sahtekar olmasından mütevellittir.

bu herif "akp hırsızlık yaptıysa bile müslümanlar olarak onlara oy vermemiz gerekir" gibi islamla alakası olmayan bir şeyi islamın emriymiş gibi lanse edebiliyor.

çıkıp büyük ortadoğu projesinin Türkiye için doğru proje olduğunu savunabiliyor. aynı büyük ortadoğu projesini şu an akp bile reddeder. gerçi rte de zamanında büyük ortadoğu projesinin güzelliğinden bahsetmişti ya.

heyhat aynı kadir mısıroğlu istiklal şairi mehmet akif ersoy için p*zevenk demiş bir kanı bozuktur. devam edelim...

bunun kaçakçılıktan hüküm giydiğini biliyorlar mı şimdinin mısıroğlu hayranı ak oğlanları? bilseler de bilmeseler de farketmez gerçi. bunlar neticede doğrunun yanında değiller, sadece ideolojileri neyse onu savunurlar.

keşke yunan kazansaydı, mustafa kemal atatürk'ün hatırasına yaptığı saygısızlıklar, arap severlik ve daha pekçok şey de cabası. daha ne diye sevelim böyle bir kanı bozuğu? o kadar dürüst bir adamsa siz ak oğlanlar bahsettiğim şeylerin yalan olduğunu gösterin bize.