bugün

tipinden barzoluk akan adamla sevgili olmak

hiç şaşmayan bir realite.

(#43943025) çok güzel demiş son cümlede, balık yağı yedirin şu kızlarınıza eyyy anne babalar!

tipi geçin önce arkadaş. kadının aksi olan erkekte hayvani olmak esastır zaten. yani kadında güzellik ise erkekte de alabildiğine çirkinlik. tabi ersin korkut gibi değil, çekici olanından. evet.

peki ya tarzı, kişiliği veya zekayı ne yapacağız?

ulan kıza bakıyorsun bildiğin punk, yüzü pirsinkten gözükmüyor, deat metalci makyajıyla geziyor ama yanındaki tip bildiğin arsız bela. konuşmasında insana dair tek bir işarete rastlanmıyor.

ya kadının zekaya veya meziyete önem vermediği teorisi gerçek ya da yazar arkadaşların dediği gibi coğrafyanın mutant yapısından kaynaklanıyor. bence coğrafya falan hikaye. zira almanya veya rusya hiç fark yapmaz, dünyanın her yerinde yine bu kekoların elini tutan kızlar oluyor.

kadınlar zekaya ya da meziyete bakmıyor. klişe belki ama olay tamamen libido. cinsel dürtüleri kimi işaret ediyorsa o hayatının aşkı oluyor. yan masada sen istersen atomu parçala, kaslarından çikolata şelalesi aksın, mümkansızdır ki bakmaz.

feminizm denen şey işte tam da bu noktada dalgayı çevirip kendine sokma işlevi görüyor. şöyle ki, kadınlar, kadına değer vermeyen yaratıklara aşık oluyor ve yarın dayağı yediğinde bütün erkekler tü kaka çiş oluyor. işte feminizme gül gibi malzeme.

be amklarım!

adam akıllı insanlarla hayatı paylaşmayı deneseniz ne feminizme gerek kalacak ne de salak nesiller yetişecek. kendiniz sorunlu seçimler yapıyorsunuz sonra tokadı yiyince straponla ortalıkta geziyorsunuz.

beton barış haklı, kız çocuklarına balık yağı, ceviz, fındık, yumurta, çikolatayı bol bol yedirin. biraz da sanata yönlendirin de pencereleri genişlesin pencereden silkelediklerim!