bugün

erkekler neden kız peşinde koşar

Kendilerini Bir şey sanıyorlar.

Bak bazı şeyleri keyif için yapmayı anlıyorum. Ahlaki çoğu değeri kabul etmeyip bu sistemin içinde dışlanacağını bildiği halde yine kendi bildiğini okuyan insanlar var. Bunlardan biri çok sevdiğim bir arkadaşım, her hafta yeni biriyle tanışıyor uzun yıllardır ve kimseye ümit vermeden tüketiyor hayatını. Evlenmeyi düşünmüyor. Ailesinin çoğu üyesi 50 olmadan felç geçiriyor çünkü. O da erken öleceğini düşünerek yaşıyor. Bir hamilelik durumu yaşandı, alamadı o riski.

Anlamadığım şey anne ve babası teyze çocukları olan tiplerin ya da iq değeri en fazla 90 olan insanların her kadını hamile bırakmayı arzulaması. Karşına al, hasta öyküsü çıkarmaya çalış, genetik hastalıkları anlatması toplam 9 dakika sürer. içlerine bir giriyorsun, sirk ortamı gibi. Yazık o çocuklara, nerdeyse çoğu okuma yazma öğrenmek için en az 5 yıl özel eğitim alıyor. Çok özür diliyorum ama bu da hayatın gerçeği diye söylemek zorundayım, anne ve babasını genetik bir hastalık nedenli 40-45 yaşında kaybetmiş. insan oturur bir düşünür, ben her kadının peşine düşüyorum, üreme arzum yüzünden 4 kez evlendim ama ben bu çocuğa genetik olarak neleri aktaracağım diye. Çocuğumun yaşam süresi ne kadar olur?

Benim bana tarafında asperger sendromu mevcut. Başka genetik bir sorun yok. Evleniyorlar, meslek sahibi oluyorlar, zeki insanlar ama bir şekilde karakterlerini uyumlu hale getiremedikleri için hem sosyal hem de aile hayatlarında dışlanıyorlar. Genetik olarak babadan geçtiği söylenen bir sorundur ama ben birkaç sene önce öğrenince çok istediğim halde çocuk sahibi olma fikrinden tamamen vazgeçtim. Bak istemiyor değilim. içten içe istiyorum yalan yok ama çocuğun yaşadığı sosyal zorlukları ona yaşatma hakkım var mı düşüncesini aşamıyorum. Benim genetik olarak farklı bir sorunum yok ha, ortalama yaşam süremiz 90. Düşün bak ben biraz bilinçlenmeye başlayınca sırf bu sebeple doğurmayı düşünmeyi bıraktım.

Adamın boyu 1.65, tansiyon, diyabet, kalp hastalıkları, birçok psikolojik hastalık, böbrek hastalıkları falan ne varsa ailece sahipler, üreme arzusu içinde. Genlerini aktaracakmış. Biraz mantığa davet ediyorum. Nasıl bir boy aynası bu anlamıyorum.