bugün

survivor 2020

tv8 in televizyondan komple silinmesine sebep olmak üzere olan yarışmadır. acur bey sürekli kendisi ile çelişiyor. aşk mevzularını ailevi sorunları falan reyting malzemesi haline getirmem ve getirtmem diyordu. karantina günleri bitip reytingler dibe yanaşınca 21 yaşındaki kızı rencide edecek şekilde sercan olayını gündeme getirip durmaya başladı. yok ses kayıtları varmış da yok son kez bu mevzuya girecekmiş bir daha açılmasına izin vermeyecekmiş de. o mevzu geçen hafta kapanmıştı kimse konuşmuyordu ? neden şimdi ses kayıtları var falan deyip tekrardan açıyorsun. sercanın geçmişi zaten falsolu hakkında ne çıkarsa çıksın zaten etkilemez. o kızı harcıyor resmen reyting uğruna. en başından beri izlemiyordum bunu bu karantina mevzularında izlemeye başladım. bu sercanı parlatma çabaları başlayana kadar nisanın performansı tepelerde iken bu mevzulara girilince kız çöktü bildiğin. yani sercan uğruna 21 yaşındaki bir kızı harcamaktan çekinmediler.

sercan demişken ; 30 yaşında futbolu bırakmak zorunda kalmış bir eski futbolcu. sebebi özel yaşamı. galatasaraya kadar yükselmiş ve doğru düzgün yaşasa avrupada orta sınıf bir takımda rahatlıklar oynayabilecek birisi idi. ancak kendi kendisini bitirmişti. acur bey ne yaptı ? aldı sercanı parlattı parlattı şimdide hollandanın bir kulübüne transfer ettirdi ettirecek. fortuna sittard mıdır nedir öyle bir takımda futbola başlayacak sercan efendi. peki o yarışmada aylarca emek vermiş diğer yarışmacılar ? programın adı survivor yani kurtulanlar ama burada tek kurtulan sercan olacak. hem acur bey hem onun yorumcuları el birliği ile bir yarışmacıyı alıp kariyerini tekrardan başlattılar.

son olarak birçok şey kurgu artık eminim. cemal can diye bir arkadaş var. geçen hafta 2 dokunulmazlığı söke söke alan bir yarışmacı. sercanı berkanı elifi falan rahatça harcıyordu. ancak ne hikmetse cumartesi ve pazar günkü oyunlarda parkuru yürüyerek geçmeye atışları yavaş yapmaya başladı. cuma günü canavar gibi parkur yapan adam cumartesi pazar tek bacağı yokmuş gibi mücadele etti. ne oldu acaba 24 saat içerisinde..