bugün

türkçü ülkücü ulusalcı kardeşliği

Ülkeyi gelecekteki tehlikelerden kurtaracak tek yoldur.

20 yıl içinde Türkiye'yi bekleyen tehlikeler az buz şeyler değil ama bizim insanımız süper zeki olduğu için bunu anlamıyor.

Gerçekten çıkış yollarımız her seferinde daha da fazlasıyla kapatılıyor gibi düşünen insanlar var ve bence haklılar da.

Olan bitenlerden bir habersiz, karşılarındaki şamatayı izlemekten öte gidemeyen, sosyal medyada belli bir kitlenin yaptığı algı yönetimi ve manipülasyon sonucu kendi insanına düşman olan insanlarımız da artık yok değil.

Üzücü gerçekten.

Mehmet Moğultay'ın ve kankası Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi 26 şubat 2012'de yeterli delege sayısı yokken ele geçirdiğini ve iran'ı her nedense çok sevdiklerini bilmeyen insanlar var hala.

(bkz: chp milletvekilini dövdüren sözde chp başkanı/#43356279)

insan bebek katilinin avukatı olan 'tr705' lakaplı chp genel başkan yardımcısı sezgin tanrıkulu'nu, 'türkiye ile iran arasında savaş çıksa iran tarafında yer alırım!' diyen türkiye şiiliğine bağlı eren erdem'i, 'türkiye ile suriye arasında savaş çıksa esad tarafında yer alırım!' diyen türkiye nusayrisi sera kadıgil'i, '23 nisandan bir gün sonrası 1915' diyen canan kaftancıoğlu'nu, dhkp-c'li teröristleri savunan barış yarkadaş ve veli ağbaba'yı, hdp güzellemeleri yapan şerdil dara odabaşı'nı bilmeyince böyle oluyor ne yazık ki...