bugün

trabzonspor un avrupa dan 1 yıl men edilmesi

sebebini tam olarak bilmemekle birlikte yaptığı köylü kurnazlıklarından ötürü ceza aldığını düşünüyorum.

trabzon el altından para verme işinin bokunu çıkararak bu noktaya geldi, yaptığı transfer şikelerinin de haddi hesabı yok. mesela en son guilherme transferinin ne kadar etik olduğunu bir düşünün. sırf fenerbahçe’ye gitmesin diye mehmet ekici’nin önüne koyduğu engelle, el altından peşkeş çekilen olcay şahan transferiyle de çok iyi hatırlıyorum trabzonu. devre arasında ndiaye, bilal, guilherme, messias ve costa transferlerinin toplam bedelinin 2 milyon tl olduğunu gururla söylüyordunuz. sen git açık açık transfer şikesi yap, sonra hakkımız yeniyor diye ağla, ulan işte köylü kurnazlığı bu.

gelmişler burada küfür falan ediyorlar bir de, ulan fener herkesi üst üste koyup şampiyon oldu şike dediniz, tff tedbir alarak fenerbahçe’yi avrupaya göndermedi bedavadan şampiyonlar liginde oynadınız, o sırada çok mutludunuz, e şimdi ne oldu?

haksızlık falan olduğunu düşünmüyorum, trabzonspor camiası çok insanın ah ını aldı, bunlar böyle böyle çıkacak. onur kıvrak’ın ahı bu, stadyumda şerefsizce saldırdığınız hakemin ahı bu, haince kalleşçe kurşunladığınız fenerbahçe otobüsünün ahı bu...

beter olun, size su veren itfayenin hortumunu sikeyim.