bugün

chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici

Bu başlığı uplatmak diyanet'in üvey torunla evlilik helaldir fetvasını örtmez, yanlışa yanlışla cevap verip neyi ispat etmek istiyorsunuz?

Diyaneti kınıyoruz diyerek yanlış yapıldığını dile getirmeniz gerekiyor, bu bir erdemliktir ama sen kalkıp ama şu parti de bunu yapmıştır diyerek karşılık veriyorsan sen yavşağın önde gidenisindir.

Diyanet bu ülkenin din işlerinden sorumlu bir kurumudur, bir partinin temsilcisi değildir, onun yanlışına karşı gelmek sempatizanı olduğunuz partiyi kötülemek değildir bunu idrak edemiyormusunuz hala.

Çocuklara yapılan tacizlerin savunması yoktur, kim olursa olsun, hangi partiden hangi kurumdan, hangi mevkiden olursa olsun yargılanmalıdır ve suçunun cezasını çekmelidir.

Bir daha söylüyorum ayıbı ayıpla kapatmaya çalışmak yavşaklığın önde gidenidir.

Edit: adam 2018 yılında yazmış yetmemiş, 4 ay sonra yine yazmış, 6 ay sonra yine yazmış, 203gün sonra yine yazmış başka konu bulamadığı için 14 dk önce yine yazmış, sırf sempatisi olduğu partiyi çocuk tacizinden nemalamak için, çocuğun burada taciz edilmesi önemli değil onun için önemli olan bir partiyi kötülemek, diyanet başka bir saçma fetva verirse yine uplatırsın bu başlığı aferin sana.

Midemi bulandırıyorsunuz.