bugün

feminist ikiyüzlülüğü

Kadın istihdamı konusunda pozitif ayrımcılık yapılmasını yanlış bulanlardanım. Medeniyet, daha çok kadın çalıştırarak kurulmaz.

Siz bir kuruma sırf " kadın çalışan sayisi artmalıdır" mottosuyla kadın çalışan alırsanız orada liyakat diye bir şey kalkmaz. O pozisyon için erkek çalışanın daha verimli olmayacağını nereden biliyorsunuz ? işi hakeden kişinin cinsiyeti önemsizdir. Eğer erkekler x işinde daha verimli oluyorsa erkek istihdamı fazla olur. Kadın verimiyse kadın.

Her şeyden önce, özel işletmeler kadın ya da erkek istihdam etme kararını kendi verir. Devlet bir dayatma yapamaz. Ama işte öyle olmuyor. En son almanya da şirket yönetiminde şu kadar kadın olmalı gibi bir yasa getirildi örneğin. Yanı benim sirketim ile ilgili kararı devlet veriyor saçmalığa bakın:d yahu sana ne ? Sen kim oluyorsun da şirket sahibine böyle bir şeyi dayanabiliyorsun ey zorba alman hükümeti?

Zorbalık kadın hassasiyeti kullanılarak yapılsa bile zorbalıktır.

Edit: bakınız alman şirketlerinde kadın yönetici sayisi, gelişmiş ülkelere göre azmış. Aile bakanlığı buna el atmişmiş.

Alman şirketleri bu zamana kadar aslanlar gibi yönetildi mi ? Evet. Alman şirketleri her yıl almanyaya yuzmilyarlarca dolar kazandırdı mi ? Evet. Ee what is the problem ? *

https://www.google.com/am...4%25B1-geliyor/a-52404572
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar