bugün

bizbize yeteriz türkiyem kampanyası

komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir biz bize yeteriz . yakınımızda kim varsa yardım etmeliyiz kendi kapımızın önünü süpürmekle başlarsak herşey olur.

depremdede para topladılar sonra youtuberler röportaj yapti adam diyor muhtar deposuna yığdı battaniye katalitikleri sattılar yandaşlar ikişer üçer aldı diye. surilere şu kadar harcadık şu kadar daha harcarız diyorlardı bir suri kadar olamadık. nasıl güvenelim.

siyasiler hiç kendinden feda etmiyorlar vurun abalıya. zengin iş adamlarına yardım edilip destekleniyor vergide kayrılıyorlar hep olan alt sınıfa garibana. vergi sadece maaşlı çalışandan mı alınır. iş adamları nerde desinler geçiş ücreti taahütleri durdurduk. şu kadarda yardım. millet vekilleri şu kadar yardım.

devlet babadır millette çocuğu korur kollar. ama gençler işsiz biz iş mi bulmak zorundayız. okuyun dediler sonra bizmi okuyun dedik her okuyana işmi. gençler evde kaldı gençler çocuk yapmıyor. millette paramı kaldı. gaz yağından bozma arabalar bir dünya oldu. markete bir giriyorsun iki şey 50 lira. Allah durumu olmayanın yar ve yardımcısı olsun. Virüs bile adaletsiz parası olan stokladı garip ne yapsın. Çöpten ekmek toplayanları gördükçe üzülüyorum.