bugün

anal seks yapmanın zararları

fiziksel ve psikolojik olarak iki ayrı şekilde incelenebilecek zararlardır.
basitçe şöyle özetlenebilir;
anüs kasları içeri girişe elverişli değildir, sert darbelere dayanıklı değildir ve sert kas dokusudur. bölgede oluşabilecek çatlaklar(anal fissür) öncelikli tehlike taşımaktadır.
bunun dışında bir de anal fistül denilen; anüsün birkaç cm uzağında, içerden hızla bakteri üremesiyle oluşan apseler oluşur,bu apseler enginlere sığmaz taşar, kanal oluşturur, sağı solu delerek kendini dışarı atar. bunlar da kendi aralarında türlere ayrılır lakin ortak noktası, tahribat yaratması dışında cerrahi müdahale gerçekleşmeden geçmeyeceğidir.
ayrıca ve ayrıca, erkeklerde, girilen bölgenin yapısı itibarıyle pek de temiz olmamasını göz önüne alırsak, idrar yolları enfeksiyonu ve kanallar yoluyla çeşitli üriner sistem enfeksiyonları görülebilir.
ah bir de bir kez anal seks için kullanılan penisin ikinci seferde vajina girişi yapması vardır ki evlere şenliktir. bu eylemi gerçekleştiren kimseler büyük ihtimalle doktor doktor dolaşacaklardır. "antibiyotik antibiyotik" diye ağlayacaklardır.
bunların da dışında, ani kas kasılması sonucu, peniste kırılma, boyun bükme, üzülme, süzülme görülmesi ihtimali her daim mevcuttur.
tabi bir de sık tekrarlanan anal seksin kaslardaki gevşetici etkisini düşünürsek, anüsünü cinsel ilişki için kullanan arkadaşın tuvaletini tutamamak gibi, efendime söyleyeyim çevresinde osuruğa gülen, osuruk kadar aklı olmayan insanların varlığını öğrenmesi durumu da mevcuttur.
a unutmayayım, bir de anal seks sırasında "eh öne boşalamıyoruz, arkaya boşalalım" diye düşünen bir sevgilisi/kocası/bilmem nesi olan kimselerde ileriki dönemde bağırsağın bakteri florasının bozulmasıyla ilginç kokular oluşabilir ve daha kötüsü bölgede kurtlanma da gerçekleşebilir. bunun sonu da pek iyi değildir tahmin edilebilir ki.
eh bu kadar anlatmışken, şunu da ekleyeyim; anal seksten kimse aslen zevk almaz. zevk aldığını düşünür çünkü burası sinir uçlarının en yoğun bulunduğu bölgedir ve çok duyarlıdır. ancak kaslarda gevşeme, kişide farkında olmadan kaşıntı yaratmaktadır("götü kaşınıyor" gibi deyimleşmiş cümleler belki pekiştirici olur). bu da istek olarak algılanır ve kişi aslen kaşıntı dürtüsünü gidermek için anal seks istemektedir. çubuğu oldu mu nereye sokacağını bilemeyen kimse de hoşlanır bu durumdan, karşısındaki zevk alıyor sanır filan. bu mazohistlik ve kaşıntı dışında birşey değildir maalesef. anal seks acı veren bir birleşme yöntemidir ennihayetinde.
e tabi bir de olayın psikolojik boyutu var ki şimdi anlatana kadar ölürüm, onu da başka bir aylak vaktimde yazarım.
böyle şeyleri sevmeyin, seviyorsanız da ne yaptığınızı araştırın. bok yoluna başınıza iş açmayın canlarım, guzularım.

(ek: gay arkadaşlar bu entryden dolayı bana geliyorsunuz, canımı sıkmaya çalışıyorsunuz ama canım sıkılmıyor. bu yazıdaki tüm bilgiler tıp biliminin ışığıyla aydınlanıyor. "yok osurmuyoruz, altımıza kaçırmıyoruz" diyorsunuz ama tek sermayeniz o, anlayışla karşılıyorum sizleri. ancak gelip de yazıdaki bilgilerin uydurma olduğunu söylemeyin, sonuçta kişisel deneyim < ampirik bilim. öpüyorum gaylar ve kendini gay hissedenler)