bugün

arabaya veren kızlar

Bu hususta çok garip bir olay yaşadım geçen akşam.

Swarm denen sosyal mecrada kızın biriyle ekleştik. iyi hoş falan, sürekli check in beğenme gidiyoruz böyle. O beni beğeniyor ben onu. Neyse en son çok yakınımda bi yerde chek in yaptı. Aaaa dedim sen de buradasın? Evet dedi ne oldu diye sordu. Nere geçeceksin burdan sonra dedim atakum dedi. Ben de oraya gidicem dedim istersen bırakayım. Yaa olur mu falan dedim nolcak telefonları verdik.

Bak şimdi olay burdan sonra başlıyor. Kapının önünde iki araba var. Hep derler bi kız senin arabana gelecekse siktirolup gitsin diye de olay çok komik aq.

Neyse ben kızı bu arabayla almaya gittim.
görsel

Skoda favorit 94 model bi araba.taş gibi araba ama. Bi süpriz yapayım şaşırsın falan. Neyse kızla konuştuk konum attı. 2 km mesafe bi yerde. Gittim konuma.

Aradı beni nerdesin falan dedim kırmızı araba dörtlüler yanık, haaa gördüm gördüm dedi. Geldi kapıyı açtı surat beş karış, sanırım bunu beklemiyodu. Tanıştık ben fati ben ben de Meryem ok tamam. Kızın surat düştü ama görüyorum bunlar az yavşak değil. Yaa dedim bu araba arıza yapabilir ben öbür arabayı mı alsam. Muhtemelen daha beter bi arabadır diye düşündü yaniii dedi. Ya neyse dönelim de öbür arabayı alayım dedim.

Sitenin içine girdiiiiik. Skodayı parkettiiiim. Diğer arabaya doğru gidiyoruz. Üstü de ince biraz mini değil ama etek var falan.

Bu arabaya bindiiiiik.
görsel

Kız biraz dumur yalan yok. Ben olsam ben de dumur olurum. Hangi müzik istersin dedim. Aaa pop hareketli falan tamam açtık müziği çıtırdan. Nerde oturuyosun faslı bi yere gidelim bişeyler içelim mi faslı.

En son benim eveeee geldiiiik. Odur budur. 2 saat sohbet yok kız vermiyor abi dudak mudak ama yok gerisi yok o kadar. 2 saat öyle uğraştık, kız dedi benim eve geçmem lazım. içimden ananın amına kadar yolun var dedim. Bıraktık kızı eve.

Gecenin sonu bu.

Yani arabaya verecek kızın aklını sikeyim. Yanlış anlamayın kızlar.