turknet

müşteri hizmetleri olmayan ama müşteri hizmetlik işiniz de pek olmayan internet sağlayıcısı. eğer merkezi bir yerdeyseniz sorun yaşamazsınız pek.

eğer bir sorun yaşıyorsanız da zaten başka internet servislerinden de yaşayacağınız sorunları yaşıyorsunuzdur.

ya türknet zaten bir direniştir. bir internet sağlayıcısının yanında. yıllardır taahüt adı altında insanları sömüren bu sisteme baş kaldırıdır. çünkü istediğiniz zaman çıkabildiğiniz, maximum hizmeti alabildiğiniz yerdir. 3-5 mbs hızın hesabını yapmaz, diğer firmalar gibi. verilen en yüksek hızı verir.

turknet'in verdiği olanağı 100 mbs hız ve sınırsız indirmeyi. binlerce lira vererek başka servislerden alabiliyordunuz. şimdi o kadar yüksek olmasa bile 300 lira civarında para ödüyorsunuz ama aynı hizmeti almak için 65 tl ödemeniz yeterli türknet için.

şuan kotasız kullanım varsa da turknet sayesindedir. çünkü yoğun bir geçiş oldu türknet'e.

yarım hız şikayeti alanlar bunun sebebi, hat kablolarını yanlış bağlamaktan kaynaklıdır. o yüzden kontrol edin doğru renkte kabloyu bağladığınıza.

ilk ay memnun kalmazsanız paranızı iade eden bir kurumdur. öyle bir kendilerine güveniyor. zaten değil iade can haliyle sarıp sarmalamak istiyorsunuz.

kullandığınız ilk bir ay ücretsiz olmasını istiyorsanız davet kodum'dan üyelik satın alabilirsiniz. direkt üyelik alınca ilk bir ay ücretsiz olmuyor. niye bilmiyorum. https://turk.net/p/NMH96BR69FVF/

türknet aşktır ya. sevmeyene de nefrettir. sonuç olarak böyle gittiği sürece türknet efsanedir. uğruna canımı veririm be. steam hesabımın ismi bile türknet'tir. sponsor muamelesi yiyordum hep. ama çok seviyorum napıyım.