bugün

serdarsl06

(#41715943) numaralı entrysi ile gündem olmuş yazar.

Öncelikle eşcinsel bir erkeğin kanını almamaları gayet makul, mantıklı sebeplere dayanmaktadır. Bunun ahlakla değil, toplum sağlığı ile alakası vardır. Kulağınızı deldirseniz bile 1 sene kan veremiyorsunuz, anal ilişkide bulunup da kan verememek gayet normal. Herkes de kan vermek zorunda değil.

Serdar beye hiçbir şekilde ve hiçbir yazdığında katılmıyorum. Ama böyle düşünmesinden size ne arkadaşlar? Bir insan bu şekilde düşünebilir ve buna kimse karışamaz. insanların cinsel tercihlerine karışılamayacağı gibi.

Bu yazarın belli bir topluluğa hakaret etmesi onun insanlığını, sizin verdiğiniz tepkiler sizin insanlığınızı ve saygınızı gösterir. Saygı bekliyorsanız önce saygı duymayı öğreneceksiniz.

Kimin kiminle, nerede, ne zaman, nasıl, hangi şartlar altında vs vs sevişeceğine hiçbirimiz karar veremeyiz. insanları olduğu gibi kabul etmeli ve bize uymuyorsa hayatımızda tutmamalıyız. Vurdurmak, ibnelik vb kelimelerle durum ifade etmek bence hoş değil. Ben yapmazdım. Ama bunu bir başkasının yapma özgürlüğü de var.

Serdar bey geylerle takılmaz, istemeyen serdarla takılmaz yani. Bu kadar büyütecek ne var? Tutmayın sevmediğiniz insanları hayatınızda. Ama bırakın istediklerini yapsınlar.

Bu arada insan bu denli karşı çıktığı, eleştirdiği, kınadığı şeyleri yaşamadan, onunla sınanmadan ölmüyor bence. Sonbahar da onu demek istemiş. Ne çocuğuna hakaret etmiş ne de beddua. Lütfen arkadaşlar, türkçe biliyor olmalısınız. Yazar demiş ki ya çocuğun öyle olursa ne yapacaksın? Atacak mısın, satacak mısın? Evlat diye bağrına basacaksın. işte evladın olmayan herkes de evladın kadar insan. işte onların da duyguları, düşünceleri, bambaşka dünyaları var. O yüzden şereflerini, onurlarını zedelemeyesin ki senin çocuklarının da içinde büyüyeceği toplum nefretle, kaosla, gruplaşarak ayrışmayla değil sevgiyle dönsün.

Kimse bir başkası eşcinsel diye özenip eşcinsel olmaz, korkmayın. Bu kadar nefret dolu olmayın. Senin eşine duyduğun sevgiyi düşün, öyle bir sevgi mani olmaya çalıştığın, böyle yerlerde sürüklediğin. Sevginin her türlüsü kutsaldır.

Ölüm diye bir şey var. Kin, nefret, intikam bunun yanında öyle komik ki. Sevgi, aşk, mutluluk varken bir de.

Bunu sen de biliyor olmalısın. Bugün yazdığın bir entry'yi görmüştüm. Başın sağ olsun. Aynı acıdan bende de var. Ben de yarın katılacağım bir cenazeye. Görüyorsun, bunlar için kavgaya falan değmez.