bugün

4 büyükler güncel liste

Tamamen tarafsız yazıyorum Bu ülkede iki tane büyük takım vardır. O da Galatasaray ve Fenerbahçedir.
Beşiktaş ayrı bir felsefesi olan semt takımıdır. Saygı duyuyorum. Semt takımını aşağılamak için yazmadım anlayan anlıyor.

Eskişehirspor, Bursaspor,Trabzonspor, Ankaragücü, Sakaryaspor gibi muazzam şehir takımları vardır. Tutkulu ve başarıya odaklı olmayan sevdaları vardır bunun gibi takımların. Maça gitmek bir kültürdür oralarda. Başarılı olması gerekmez. Tek kusurları başka takım taraftarlarına tahammülleri yoktur. Eses lan bura derler Ne Galatasaray forması derler saldırırlar falan. Olsun kızıyorum ben. (Eses bando fanıyım ayrıca)

izmir takımları bambaşka bir kategori hepsine saygı duyuyorum ama birbirleri ile daha az uğraşmalı. Şehrimin takımı diye birbirlerine destek olmaları gerektiğini düşünüyorum

Şu şöyledir bu kollanıyor gibi içi boş hiç bir zaman sonuca varmayacak tartışmalara girmek gereksiz. Arkanıza yaslanın ve seyredin herkes bir takımı seviyor, tutku duyuyor. Tabi ki kendi takımımız kazansın isteriz her zaman. O hep bize daha iyi daha haklı gelir. Ama herkesin tuttuğu takımı sevmesi için bir sebebi var.

En iyi arkadaşlarımız, dostlarımız akrabalarımız hepsi birer takım tutuyor. Onlardan nefret edebilir miyiz? Birbirimize takılalım şakalaşalım ama kırmayalım.