bugün

bir kadının kasıklarında ağlamak

öncesinde bir sevişme olsun ya da olmasın, tatmak istediğim duygu. kendisiyle çırılçıplak bir yatakta uzanıp da birbirimize gelene kadar ne kadar çok insan müsveddesi ile kartşılaştığımızdan bahsedip de sonrasında ağlamak. sessizce ama. kimseyi üzmeden. gecenin karanlığını bozmadan. meleklerin izleyebileceği bu tensel şöleni kötüye kullanmadan.
tek bir damla gözyaşım göz pınarlarımdan çıkıp da o perinin göbek bölgesinden kasıklarına ulaşsın diye. ben gözlerimi kapayıp da cenneti görmek isterken o peri de bir eliyle saçlarımı okşayıp diğer eliyle de yüzüme dokunsun diye.

silsin gözyaşımı. ve bana bin yıldır sorulan o soruyu sorsun, "sen ağlıyor musun?" ben ise bin yıldır verilen o cevabı vereyim; "gözüme bir şey kaçtı da."

oysa o an gözüme kaçan şey koca bir hayattır. geçmişimdir. geleceğim. bugünümdür. anılardır gözüme kaçan ve gerçek bir insana denk gelene kadar hırpalanan ruhumun bekaretini koruması adına binlerce kez tecavüze uğramasının hikayesidir. susayım sonra. kalbimin ritmi sol baldırında atsın o perinin. annemin rahmine duyduğum özlemi bir perinin kasıklarında ağlayarak gidereyim. ve gideyim ben.

sonsuz huzuru tatma adına ölümüm, bir ölümsüzün bedeninde ölsün. ve ben sevdiğim, öldüğümde sana gömüleyim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar