bugün

timarli sipahi neferi

en hafif tabir ile sürekli yalan söylemektedir. normal bir ülkede ve normal bir sözlükte yaşıyor/yazıyor olsak hakkında ciddi derecede davalar açılırdı ve 1 gün bile yazarlık yapmasına izin verilmezdi. yazarlığı sktr et insanlara iftira atmak + yalan haberler yazmak + kin ve nefret söylemlerinden dolayı muhtemelen cezaevinde olurdu. bunların o da farkında ama o sabahtan akşama övdükleri sayesinde başına bir şey gelmeyeceğini de iyi biliyor. yani adaletsizliğin arkasına sığınıp adalet nidaları atıyor.

(#40928731) burada yazdığı olayı google a yazar yazmaz tüm haber başlıklarında "taşeron firmada çalışan işçi" şeklinde karşına çıkıyor. sabah akit gibi hükümetin maaşlı kalemleri bile bunun burada yazdığı gibi yazmamış olayı düşün. bunu kendisi de çok iyi biliyor ama ya tutarsa diye evvelden onlarca defa yaptığı gibi gelip sözlüğe "chp li ataşehir belediyesinin ayıbı" olarak yazıyor. hatta entrynin sonunda gerçek olmadığını bildiği şeyler üzerinden insanlara "şerefsizler" diye hitap edecek kadar şirazesi kaymış. şimdi bu arkadaş bildiğim kadarı ile evli ve 2 tanede çocuğu var. allah evlatlarına bağışlasın evlatlarını da onlara. ancak o çocukların veya hanımının yüzüne nasıl bakıyor bilmiyorum. şahsım adına evli olsam çocuklarım olsa sırf allah cezamı verir benim yaptıklarım için onlarında başı ağrır diye birçok şeyden uzak dururdum. en başta yalancılık düzenbazlık gibi şeyler gelirdi.

burası sözlük yaa çok abarttın demeyin. burayı dimağları henüz yeni yeni açılan binlerce genç insanda takip ediyor. kendi akrabalarımda şahit oldum. çocuklar sözlüğe girdiğimi görünce bana "aa abi sen uludağ sözlükte yazar mısın" diye sordular. nickimi söyleyince gözleri parladı "seni iyi biliyorum yazdıklarını okuyorum" dediler ayrı ayrı. insanın içerisinde gerçek bir allah korkusu varsa sırf şu çocukların zihinlerini kirletmekten bile uzak durur. ne olacak yani akp kazansa veya kaybetse. insan onurunu gururunu sattıktan sonra oy verdiğin parti 150 yıl iktidar kalsa ne olur.