bugün

türk kızlarının bir erkekten bekledikleri

Genelleme yaparak konuşursak öyle sanıldığı gibi uçuk kaçık şeyler değildir.

Son derece tutarlı ve doğru, akillıca beklentilerdir genel olarak.

Kadın için en iyi, bütünsellik arzeden şeylerdir. Bir çok iyinin bir arada toplanmıs olması gerekir.

Fakat kadın şunu da istemez.

Hem aşırı zengin olsun, aşırı yakışıklı olsun, zehir gibi zeki olsun bütün en yüksek iyileri kendi bunyesinde toplamış olsun.

Öyle bir erkek yok zaten.
Olduğunu bir an icin düşünecek olsak bile o kişi mükemmel olarak tanımlanmaz.

Kadın için iyi olan ve beklentisini karşılayan sey şudur.

Eli yuzu düzgün olsun elbette fakat o da yetmez aramızda bir uyum, anlayış, birliktelik olsun, beni sevsin benim de sevebileceğim kişilik özelliklerini bulundursun kendinde. ailesine, ilişkisine sonuna kadar sahip çıksın, değer versin, sanattan edebiyattan, müzikten anlasın, ilgi duyduğü güzel uğraşıları olsun, bana bir şeyler de katabilsin, beraber öğrenebilelim, eğlenebilelim, maddi durumu iyi olsun ki iyi bir hayat yasamamıza el versin. Yani güzel bir hayati paylaşabileceģim güzel bir adam, aile babası, konusmasıni, oturmasını bilen adam gibi adam olsun. Ultra lüks bir hayattansa makul aşıriya kaçmayan şeylerdir insanları memnun edecek olan şey genel olarak konuşursak.

Yattır kattır değil anlatmak istedigim.

Ha diyeceksiniz ki iyi de kardesim biz doğru adam olduk diyelim de bunu isteyen kisinin kendine yatırı mi nedir? Kendine bir bakıyor mu da bunlari talep etme hakkını kendinde buluyor.

Ben de derim ki size, siz doğru olun doğru sizi er geç bulacaktır. Eş eşini bulur. Eğee bulamıyorsa bir türlü sen hala doğru yerde değilsin demektir.
güncel Önemli Başlıklar